Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα και κατά των Μνημονιακών Τροϊκανών κυρία Γκουτζαμάνη;


Άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα και κατά των Μνημονιακών Τροϊκανών κυρία Γκουτζαμάνη;Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη θέτει τον εαυτό της, το δικαστικό σώμα, αλλά κυρίως τα αντιμνημονιακά κόμματα προ σημαντικών ευθυνών με την επίκληση του Άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα.
Η απροσδόκητη και αμφιλεγόμενη κίνησή της να προαναγγείλει διώξεις (με βάση το 157) κατά οποιουδήποτε χρησιμοποιήσει βίντεο από το υλικό που αναφέρει η Χρυσή Αυγή ότι διαθέτει (χωρίς να εξετάσει αν η αποκάλυψη αυτή εξυπηρετεί υπέρτερο δημόσιο συμφέρον ή αγαθό) πέρα των αντιδράσεων κλπ δημιουργεί επίσημο νομικό θεμέλιο ενεργοποίησης του Άρθρου 157 και για την δίωξη των υπευθύνων για την επιβολή των Μνημονίων.

ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Γιαταγάνα: Όταν ήμουν εισαγγελέας μου έλεγαν να κουκουλώσω υποθέσεις

Την αποκάλυψη ότι δεχόταν παρεμβάσεις την περίοδο που ήταν εισαγγελέας έκανε η Χρυσούλα Γιαταγάνα, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα.

«Η δικαιοσύνη πάντα δεχόταν παρεμβάσεις κυρίως από γενικούς γραμματείς. Έχω ιδίαν γνώση», είπε χαρακτηριστικά η ....
ανεξάρτητη βουλευτής, τονίζοντας πως είχε δεχτεί επισκέψεις από γενικούς γραμματείς και υπουργούς, οι οποίοι της ζητούσαν χάρες.

«Τους απέπεμπα. Μου ανέθεσαν να κάνω μια ανάκριση μέσα στις φυλακές Επταπυργίου το 1986 και όταν είδαν ότι έχω συγκεντρώσει τέτοιο υλικό που αποδείκνυε την τέλεση σωρείας κακουργημάτων μου είπαν ΄κουκούλωσε την”», δήλωσε η κ. Γιαταγάνα. 

Πηγή

Ο Σαμαράς λέει όχι και εννοεί όχι, έχει λόγο και τον τιμάει… (βίντεο)

Ο Σαμαράς λέει όχι και εννοεί όχι, έχει λόγο και τον τιμάει… (βίντεο)
«Ξέρετε ποιος είμαι.
Λέω όχι, και εννοώ, όχι!
Εχω λόγο και τον τιμώ. Κάποτε αρνήθηκα να υποχωρήσω και έμεινα 11 χρόνια σπίτι μου. 
Υστερα γύρισα. Δεν γύρισα για να υποχωρήσω. Γύρισα για να παλέψω…

Και το λάθος δεν το συνυπογράφω…»
Αντώνης Σαμαράς, 1η Ιουνίου 2011, Ηράκλειο Κρήτης
Δείτε το βίντεο :


Σάλος στη Βουλή από φωτογραφική διάταξη για τις εταιρείες πετρελαιοειδών

Σάλος στη Βουλή από φωτογραφική διάταξη για τις εταιρείες
πετρελαιοειδώνΠροκειται για πουργική τροπολογία υπέρ των συμφερόντων των μεγάλων εταιρειών πετρελαιοειδών, οι οποίες, αντί να έχουν κυρώσεις για τη μη τήρηση αποθεμάτων έκτακτης ανάγκης, τους δίνεται παράταση...




Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας

Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ της ΙσπανίαςΗ FIBA ανακοίνωσε τις ημέρες και τις ώρες των αγώνων στην πρώτη φάση του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας. 

Η εθνική μας ομάδα θα κάνει τζάμπολ στις 21.00, με εξαίρεση το ματς εναντίον της Αργεντινής, την τελευταία ημέρα (4/9), που θα ξεκινήσει στις 23.00.



Το πρόγραμμα της Ελλάδας 
(Β' όμιλος, Σεβίλλη)

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!ΞΑΦΝΙΚΑ Η ''ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ'' ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕ ΤΡΕΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ!!!!



Μαζική εκδοση ομολόγων υψηλής απόδοσης χρεοκοπημένων χωρών επιχειρεί το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα: 

Εκτός από την Eλλάδα που δήθεν "βγήκε στις αγορές" το ίδιο έκανε και το Πακιστάν, που πραγματοποίησε την πρώτη του διεθνή ομολογιακή έκδοση μετά από επτά χρόνια με επιτυχία.
Συγκεκριμένα, το Πακιστάν πούλησε ομόλογα ύψους 2 δισ. δολαρίων, με τα δύο τρίτα της έκδοσης να αγοράζονται από Αμερικανούς διαχειριστές κεφαλαίων. Σύμφωνα με τους τραπεζίτες, η Παπούα Νέα Γουινέα, το Μπαγκλαντές και το Μπουτάν αναμένεται να βγουν επίσης στις αγορές φέτος, ελπίζοντας να εκμεταλλευτούν τα χαμηλά επιτόκια.

Ανακοινώνουν τη Δευτέρα τριπλές κάλπες για το Μάιο;

Η ιδέα είναι του Βενιζέλου και είναι ο ίδιος που ζήτησε την συνάντηση με τον πρωθυπουργό για το πρωί της Πέμπτης στο περιθώριο της "επικής" εξόδου στις αγορές.


Επίσημα υποτίθεται ότι θα κουβεντιάσουν τις θετικές εξελίξεις για την οικονομία. Πίσω όμως από τις κουρτίνες του Μεγάρου Μαξίμου είναι πολύ πιθανό να ρυθμίσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό της Δευτέρας.