Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Τι όμορφα που αδιαφορούμε

Είναι μερικές ειδήσεις που όσο κοιμισμένος και να είσαι σχετικά με το τι πραγματικά παίζεται μπροστά στα μάτια σου και σχετικά με το ποια είναι μορφή του πολιτεύματος στο οποίο ζεις, θα έπρεπε να σε ξυπνήσουν. 

Μια τέτοια είδηση – που πέρασε κι έφυγε δίχως συζήτηση – είναι και αυτή: «Στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διαβιβάστηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου η αναφορά του Νίκου Δένδια μαζί με σχετικά δημοσιεύματα από τον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο σχετικά με το ενδεχόμενο παράνομης κατοχής από μέλη της Χρυσής Αυγής οπτικοακουστικού υλικού. (…) Παραγγέλλεται πως «εάν στο μέλλον επαναληφθεί από οποιονδήποτε και υπό οποιαδήποτε ιδιότητα η χρήση παρανόμως κτηθέντος οπτικοακουστικού υλικού να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία έστω κι αν ο υπαίτιος είναι βουλευτής εν ενεργεία. Τα παραγγελθέντα ισχύουν και για κάθε άλλο αυτόφωρο κακούργημα». 

AΠΟΚΆΛΥΨΗ ΣΟΚ ! ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ: ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

Γράφει ο διατροφολόγος Μάριος Δημόπουλος

Πανεπιστημιακές μελέτες αποδεικνύουν,
ότι η υψηλή χοληστερίνη δεν προκαλεί καρδιοπάθειες και εγκεφαλικά,
αντιθέτως, είναι ευεργετική και προστατεύει τον οργανισμό

Οι διαφημιζόμενες τροφές
και τα φάρμακα μείωσης τής χοληστερίνης
είναι αυτά, που προξενούν πολλές και τεράστιες βλάβες






ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΣΚΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!



 troktiko
ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ «ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ» ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΕΚΤΑΚΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σκάει βόμβα με υπουργό της κυβέρνησης για τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες τουFimotro, έχει σχηματιστείδικογραφία που τον βαρύνει γιαεπερωτήσεις που φέρεται να έκανε «επί χρήμασι» στη…

Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου. ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ......

Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο Γιάννος ΠαπαντωνίουΜε καταβολή εγγύησης αφέθηκε ελεύθερος ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου μετά την απολογία του στην εφέτη ανακρίτρια Μερόπη Πουλάκη - Κυριακίδου. Ο κ.Παπαντωνίου έδωσε εξηγήσεις για δύο πράξεις ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, η μία εκ των οποίων που αφορά το έτος 2010, διώκεται σε βαθμό κακουργήματος .

Για άμεση συνέργεια στις ίδιες αξιόποινες πράξεις ου απολογήθηκε και η σύζυγος του Σταυρούλα Κουράκου, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ

Οι κατηγορίες σε βάρος του ζεύγους Παπαντωνίου αφορούν χρηματικό ποσό ύψους 1,3 εκατ. ευρώ που εντοπίστηκε από τα στοιχεία της «λίστας Λάγκαρντ» σε τραπεζικό λογαριασμό, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί στα περιουσιακά τους στοιχεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός επανέλαβε ότι τα χρήματα που κατατέθηκαν από τη σύζυγό του για τα παιδιά της ,είναι απολύτως νόμιμα και το 2010, επαναπατρίστηκαν και περιήλθαν στα παιδιά της.