Τρίτη 8 Απριλίου 2014

H απάτη της δήθεν “ελληνικής εξόδου στις αγορές”

H απάτη της δήθεν ελληνικής εξόδου στις αγορέςΜπορεί η κυβερνητική “πλύση εγκεφάλου” μέσω των ραδιοτηλεοπτικών φερέφωνων να κρατεί καλά και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι “Ο ήλιος βγαίνει από την δύση” ήτοι “Η Ελλάδα βγαίνει ξανά στις αγορές”, αλλά η το ψέμα και η απάτη έχουν πολύ κοντά πόδια: “Η κατάσταση εκκίνησης της Ελλάδας είναι σε χειρότερο σημείο απ’ότι το 2010″ γράφει το Spiegel σε ένα άρθρο του που έχει τίτλο “Η αμφίβολη θαυματουργή θεραπεία της Ελλάδας”.
Το δημοσίευμα παραθέτει τους θεμελιώδεις δείκτες της ελληνικής οικονομίας, οι οποίοι δεν συνηγορούν υπέρ μιας επιστροφής της Αθήνας στις αγορές: Μείωση του ΑΕΠ, ποσοστό χρέους επί του ΑΕΠ κλπ.

Windows 8.1 Update, δείτε όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Windows 8.1 Update, δείτε όλα τα νέα χαρακτηριστικά
To Windows 8.1 Update είναι διαθέσιμο σε όλους και αυτές είναι οι αλλαγές που θα συναντήσετε στη νέα έκδοση.

“Μπάχαλο θα γίνει το Μάιο! Τίποτα δε θα μείνει όρθιο από το πολιτικό σκηνικό τη νύχτα των ευρωεκλογών!”

Του Γιώργου Δελαστίκ

Το βίντεο αποκάλυψε το υψηλότατο επίπεδο των επαφών της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή. Κανένας Ευρωπαίος πολιτικός δεν πιστεύει ότι ένας γενικός γραμματέας υπουργικού συμβου­λίου δρα ποτέ εν αγνοία του πρω­θυ­πουργού του. 



Το βίντεο αποκάλυψε το υψηλότατο επίπεδο των επαφών της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή. 



Κανένας Ευρωπαίος πολιτικός δεν πιστεύει ότι ένας γενικός γραμματέας υπουργικού συμβου­λίου δρα ποτέ εν αγνοία του πρω­θυ­πουργού του. 

Η βιαστική έξοδος στις αγορές θα ματαιώσει οριστικά το κούρεμα του χρέους.

Μάλλον άκαιρη και για μικροπολιτικές σκοπιμότητες είναι η βιαστική έξοδος στις αγορές για νέο δανεισμό. 

Ο κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος θα περίμενε η έξοδος αυτή να γίνει μετά την οριστική διευθέτηση του χρέους (κούρεμα ή νέα ρύθμιση) και εφόσον αυτό κριθεί βιώσιμο.

Η βιαστική αυτή κίνηση της κυβέρνησης, ματαιώνει μάλλον οριστικά την περίπτωση του κουρέματος του χρέους. Φυσικά το κούρεμα του χρέους δεν το θέλουν τα μνημονιακά κόμματα, το θέλουν όμως τα αντιμνημονιακά. 

Κοινωνικό μέρισμα: Νέα απάτη και κοροϊδία σε βάρος πλήθους οικονομικά αδύναμων!

 troktiko
Τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για την παροχή του κοινωνικού μερίσματος καθορίστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο …
Γενικό Λογιστήριο του Κράτους υπό τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα, και με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ.

Ομολογία-σοκ Μιχελάκη – Ο Σαμαράς έβαλε φυλακή την Χρυσή Αυγή

Ομολογία-σοκ είχαμε χθες το βράδι αργά από τον υπουργό εωτερικών της συγκυβέρνησης Γιάννη Μιχελάκη ο οποίος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου είπε για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ότι…
 «ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή», προσπαθώντας να επαινέσει το έργο της ΝΔ στον Πάνο Σκουρλέτη του ΣΥΡΙΖΑ. 

15 γραφικά χωριά στα οποία ο χρόνος… σταμάτησε!



Η Ευρώπη διαθέτει μερικά από τα ωραιότερα χωριά όπου ο χρόνος μοιάζει να σταμάτησε στο παρελθόν. 

Μεσαιωνικά σπίτια και κάστρα, μαγευτικά τοπία, οικισμοί που ακινητοποιήθηκαν στο χρόνο, ονειρεμένες τοποθεσίες… 

Από μικρά ψαροχώρια, σε οχυρωμένες πολιτείες και από οικισμούς που δικαίως λαμβάνουν μια θέση στην πολιτιστική κληρονομιά του πλανήτη μέχρι καλοδιατηρημένα χωριουδάκια πάνω στο βουνό ή δίπλα στη λίμνη, 15 από τα ωραιότερα χωριά της Ευρώπης συστήνονται και κερδίζουν τις εντυπώσεις στα σημεία!

Tσάμπιονς Λιγκ: Στα ημιτελικά Ρεάλ-Τσέλσι

Tσάμπιονς Λιγκ: Στα ημιτελικά Ρεάλ-Τσέλσι

Ρεάλ και Τσέλσι προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Μαδριλένοι ηττήθηκαν με 0-2 στο Βεστφάλεν από τη Ντόρτμουντ, αλλά πήραν την πρόκριση, καθώς στο πρώτο ματς είχαν επικρατήσει με 3-0. Οι Λονδρέζοι υπέταξαν με 2-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ την Παρί Σεν Ζερμέν και πήραν το εισιτήριο για τους "4", καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχαν ηττηθεί με 1-3.

Οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ πως να προστατέψετε το σπίτι σας και να τι να προσέξετε το Πάσχα


Οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ πως να προστατέψετε το σπίτι σας και να τι να προσέξετε το ΠάσχαΣυμβουλές και οδηγίες έδωσε η αστυνομία εν όψει των εορταστικών ημερών του Πάσχακαι πως θα μπορούσαν οι πολίτες να προφυλάξουν τα σπίτια τους από τους ληστές.

ΟΙ 10 ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΕΞ!!

Αν νομίζετε ότι οι γυναίκες δεν συνηθίζουν να φαντασιώνονται πολύ άτακτα σκηνικά, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε!


Οι γυναίκες γίνονται ειδικοί όταν πρόκειται να ονειρευτούν τις πιο ζουμερές φαντασιώσεις.


Μερικές ξοδεύουν ανάλογο χρόνο με την ελπίδα ότι οι άντρες τους θα τις βοηθήσουν να αξιοποιηθούν με έμπρακτό τρόπο οι «πονηρές» τους ιδέες. 



Ακούγεται ενδιαφέρον ε; 


Τότε συνεχίστε την ανάγνωση, my men, διότι θα σας δώσουμε την πραγματική διάσταση των 10 κορυφαίων σε σειρά προτίμησης φαντασιώσεων, για να καταλάβετε τι ονειροπολεί η κοπέλα σας στην πραγματικότητα, όταν εσείς δεν το περιμένετε καν!

Νέες πρωτότυπες στάσεις γιά να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή

σεξΑν νιώθετε πως τον τελευταίο καιρό η ερωτική σας ζωή έχει γίνει λίγο… βαρετή, τότε σας έχουμε τη λύση! 

Οι παρακάτω στάσεις υπόσχονται να κάνουν το σεξ με τον σύντροφό σας μοναδικό! Ανακαλύψτε κάθε σπιθαμή του κορμιού σας, ακόμα και τα σημεία εκείνα που έχετε παραμελήσει εδώ και καιρό… είστε έτοιμοι;

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ…Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡ, ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

 troktikoΣυμπλήρωμα στην συγκυβέρνηση που έρχεται ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ- ΠΟΤΑΜΙ θα είναι το νέο κομματίδιο του Σταύρου Θεοδωράκη
Όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και τα….
ΜΜΕ του συστήματος εκτόξευσαν ”το ποτάμι” μέσα σε 4 εβδομάδες…
Είναι δυνατόν ένα κόμμα, χωρίς μηχανισμό, χωρίς στελέχη, χωρίς απήχηση στην κοινωνία, χωρίς θέσεις να φτάνει σε ποσοστά σχεδόν δηψήφια, και να φτάνει 3ο κόμμα με δυνατότητα εντολής σχηματισμού κυβέρνησης;;;;….

O MIXEΛΑΚΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΞΑΝΑ... ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!

ΕΦΕΡΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Με... γαλάζια βοήθεια μετά από απαίτηση του Ε. Βενιζέλου έληξε το θρίλερ με την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρηστον Δήμο της Θεσσαλονίκης, μετά από παρέμβαση του...
υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, σχετικά με το ζήτημα του ασυμβίβαστού.




Το κόκκινο πιπέρι ευεργετικό για το στομάχι

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ενώ τους αρέσουν τα καυτερά φαγητά, έχουν πρόβλημα με το στομάχι τους και πρέπει να τα αποφεύγουν. Κι όμως υπάρχει λύση και για αυτούς.

Το κόκκινο πιπέρι σε αντίθεση με το τι θεωρεί πολύς κόσμος, είναι ευεργετικό για στομαχικές διαταραχές, όπως το έλκος στομάχου.

ΤΩΡΑ-Προφυλακίστηκαν 6 σωφρονιστικοί των φυλακών Νιγρίτας

ΤΩΡΑ-Προφυλακίστηκαν 6 σωφρονιστικοί των φυλακών Νιγρίτας
Εντάλματα προσωρινής κράτησης σε έξι σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Νιγρίτας εξέδωσε η ανακρίτρια Σερρών μετά την απολογία οκτώ εσωτερικών φρουρών σήμερα.