Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιος είναι ο “Παναθηναικάκιας” Ανώτατος Εισαγγελέας που φέρεται να δέχτηκε την παρέμβαση του ίδιου του Πρωθυπουργού;


 troktiko
Πρόκειται για τον εισαγγελέα εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο που ανέλαβε το ρόλο του εποπτεύοντος εισαγγελέα στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. 
Είναι ο προϊστάμενος των δύο ανακριτριώνΙωάννας Κλάπας και Μαρίας Δημητροπούλου που χειρίζονται όλα όσα συμβαίνουν με την Χ.Α. και τις προφυλακίσεις.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Νέα ΑΠΑΤΗ στο Facebook μέσω της οποίας στοχεύουν να…!!! (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

facebook__4Προσοχή! Εάν συναντήσετε μια ανάρτηση στο  που υπόσχεται ένα “σoκαριστικό” βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ενός θανατηφόρου ατυχήματος σε λούνα παρκ, απλά αγνοήστε το, καθώς αποτελεί μέρος μιας ακόμη απάτης phishing.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Ιδού η συνομιλία που θα βγει τις επόμενες ημέρες: "Δεν δένει εγκληματική οργάνωση - Να κόψετε τον λαιμό σας να την δέσετε!"

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η συνομιλία που θα βγει τις επόμενες ημέρες έχει γίνει μεταξύ κορυφαίου Υπουργού της Κυβέρνησης και Ανώτατης Εισαγγελέως. Γκρεμίζεται το πολιτικό σύστημα με το "ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ-GATE" με την Κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα κάνοντας οτι δεν συμβαίνει τίποτα έχοντας προς το παρόν την στήριξη των συστεμικών ΜΜΕ. Έως πότε;



ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ:

Το «success story» κορυφώνεται…Έρχονται αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Κατά 26,4 % αυξάνεται το «Τέλος Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας» για τους οικιακούς καταναλωτές από 1ης Απριλίου, σύμφωνα με απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.

Οι αυξήσεις ανά κατηγορία καταναλωτών κλιμακώνονται μέχρι 55% ενώ μεσοσταθμικά κυμαίνονται στο 30% 
και θα ήταν πολύ μεγαλύτερες, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΡΑΕ, αν δεν είχαν ψηφιστεί εν τω μεταξύ τα μέτρα για τον περιορισμό του ελλείμματος του λογαριασμού ΑΠΕ, την περασμένη Κυριακή με το πολυνομοσχέδιο.
Οι αποφάσεις της ΡΑΕ συγκλίνουν με τις προβλέψεις του ΥΠΕΚΑ, στην εισηγητική έκθεση του νομοσχεδίου, κατά 5 ευρώ τη μεγαβατώρα μεσοσταθμικά.

Πηγή