Τρίτη 8 Απριλίου 2014

O MIXEΛΑΚΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΞΑΝΑ... ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!

ΕΦΕΡΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Με... γαλάζια βοήθεια μετά από απαίτηση του Ε. Βενιζέλου έληξε το θρίλερ με την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρηστον Δήμο της Θεσσαλονίκης, μετά από παρέμβαση του...
υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, σχετικά με το ζήτημα του ασυμβίβαστού.





Ο υπουργός έφερε διάταξη κατά το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και άλλαξε το άρθρο 14 του Καλλικράτη, βάσει του οποίου, ο κ. Μπουτάρης έπρεπε να είχε παραιτηθεί από τη θέση του στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης προ 18μήνου, για να μπορεί να καταθέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης ήταν σφοδρές, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη, να κάνει λόγο για συνεταιράκια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και για εκλεκτό δήμαρχο.

«Λυπάμαι πάρα πολύ. Γιατί αυτή η εξαίρεση, γιατί αυτή η φωτογραφική διάταξη;;; γιατί αυτή προνομιακή μεταχείριση αυτή είναι απαράδεκτο. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με όποιον θέλει να βάλει υποψηφιότητα αλλά γιατί να γίνονται εξαιρέσεις» τόνισε ο κ. Λαφαζάνης.

«Έγιναν οι αλλαγές για να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του λάτρη του Κεμάλ, του κ. Μπουτάρη» είπε από την πλευρά του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Άντε τώρα να χρησιμοποιήσει σοβαρά επιχειρήματα μετά από αυτό που έγινε ο Καλαφάτης!...

fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου