Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Πόσο σεξ κάνουν στην Ελλάδα οι παντρεμένοι;


Πόσο σεξ κάνουν στην Ελλάδα οι παντρεμένοι;Το σεξ είναι ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο για τη διατήρηση των δεσμών ενός ζευγαριού. 

Όμως η απώλεια της ερωτικής επιθυμίας ιδιαίτερα μετά την απόκτηση παιδιών είναι αναμενόμενη.

Τι πρέπει να κάνει το ζευγάρι; 


Εξέταση αίματος προβλέπει την προεκλαμψία

Εξέταση αίματος προβλέπει την προεκλαμψίαΈνα νέο τεστ που προβλέπει την προεκλαμψία μπορεί να σώσει τη ζωή πολλών βρεφών αλλά και των μητέρων τους κάθε χρόνο.

Πρόβλεψη της κατάστασης
Μετρώντας τα επίπεδα μιας πρωτεΐνης σε έγκυες γυναίκες πριν την 35η εβδομάδα της κύησης, ερευνητές από το King’s College του Λονδίνου ανακάλυψαν ότι μπορούν να προβλέψουν με ακρίβεια την προεκλαμψία, κατάσταση κατά την οποία εμφανίζονται πολύ υψηλά επίπεδα αρτηριακής πίεσης στη γυναίκα με κίνδυνο τόσο για την ίδια όσο και για το παιδί που κυοφορεί.

Εμετική δήλωση Στρατούλη για τους δύο νεκρούς Χρυσαυγίτες: «Είναι δολοφονίες... διαπραγμάτευσης»!!!

«Φτύνει τους τάφους» των δύο παλικαριών που έπεσαν νεκρά από τις δολοφονικές σφαίρες των ψυχοπαθών "τρομοκρατών" το απόγευμα της Παρασκευής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης δηλώνοντας πριν λίγο σε ραδιοφωνικό σταθμό:  «Οι δύο δολοφονίες δίνουν τη δυνατότητα στους νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής από θύτες να μεταμφιεστούν σε θύματα και να "διαπραγματευθούν" με την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει πιο χαλαρά την επιχείρηση εξάρθρωσής της»!



Την νίκη - μισή πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League θέλει ο Ολυμπιακός απόψε κόντρα στην Μπενφίκα

Τη νίκη που του εξασφαλίζει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League θέλει απόψε το βράδυ στο κατάμεστο Γ. Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός κόντρα στην πορτογαλική Μπενφίκα.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν απόψε να εξαργυρώσουν μπροστά στον κόσμο τους την πολύ καλή μέχρι στιγμής παρουσία τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης και απέναντι σε μια ομάδα που λίγο έλειψε να κερδίσουν δυο εβδομάδες πριν στην Λισαβώνα.
Ο Μίτσελ σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τους Σαλίνο - Σιόβα - Μανωλά - Χολέμπας στην άμυνα, τους Σάμαρη και Μανιάτη ως αμυντικά χαφ και μια τετράδα επιθετική που θα αποτελείται από τους Βάις, Φουστέρ, Μήτρογλου και έναν εκ των Γιαταμπαρέ ή Ντομίνγκες.
Από την άλλη, ο Ζόρζε Ζέσους σκέφτεται σχήμα με τον Αρτούρ στα γκολπόστ και τους Αλμέιδα, Λουϊζάο, Γκαράι και Σικέιρα στην άμυνα. Την τετράδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Πέρες και Μάτις στο κέντρο, με τους Γκαϊτάν και Μάρκοβιτς στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Λίμα και Καρντόσο.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νταμίρ Σκόμινα από την Σλοβενία. Το παιχνίδι είναι ορισμένο για τις 21:45.
Η βαθμολογία του ομίλου: Παρί Σεν Ζερμάν 9, Ολυμπιακός 4, Μπενφίκα 4, Άντερλεχτ 0.