Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!!

%CE%9C%CE%99%CE%A7%CE%95%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3






''ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ''...

Επιπλέον φορολόγηση και περικοπές μισθών το μόνο που θα κάνουν είναι να βλάψουν την οικονομία και να ενισχύσουν την ακροδεξιά προειδοποίησε...
ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης σε συνέντευξή του στην «Nuernberger Zeitung», στο περιθώριο των εργασιών της 4ης Ελληνογερμανικής Εθνοσυνέλευσης που ολοκληρώνεται σήμερα στη Νυρεμβέργη.



ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ;;; H ΑΠΑΤΗ & ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Τα παραχωρούν αντί 261 εκατ. και θα πληρώσουμε 600 εκατ. για να τα νοικιάσουμε


Σε απίστευτη απάτη, σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων, εξελίσσεται η υπόθεση της «αξιοποίησης» των 28 ακινήτων του Δημοσίου. 
Το ΤΑΙΠΕΔ παραχώρησε την εκμετάλλευση τους στις εταιρείες real estate των τραπεζών Εθνικής και Eurobank για 20 χρόνια αντί του ποσού των 261,3 εκατ. ευρώ και αυτές θα τα νοικιάσουν στο Δημόσιο αντί 30 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Δηλαδή θα εισπράξουν 600 εκατ. ευρώ.

ΦΩΤΟ-ΣΟΚ: Ο αντεισαγγελέας Χ.Βουρλιώτης ήταν στέλεχος κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ;

Σοβαρό πολιτικό ζήτημα θα ανακύψει αν επιβεβαιωθεί η αποκάλυψη, χθες στην συνέντευξη Τύπου των βουλευτών και του εκπροσώπου της νομικής ομάδας των φυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ, της πολιτικής ταυτότητας και της προγενέστερης καριέρας του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη που συνέταξε το λεγόμενο "πόρισμα" περί "εγκληματικής οργάνωσης" κατά του εθνικιστικού κόμματος.

Τι σημαίνει όταν πονάει μια γυναίκα στο σεξ;;;

Τι σημαίνει όταν πονάει μια γυναίκα στο σεξ;;;Οι διαταραχές πόνου αποτελούν σεξουαλικές δυσλειτουργίες των γυναικών, που επιβαρύνουν σημαντικά την ερωτική ζωή του ζευγαριού.Περιλαμβάνουν συνήθως τον κολεόσπασμο και τη δυσπαρεύνια. Παρότι δεν υπάρχουν επαρκή στατιστικά στοιχεία, λόγω του ότι οι γυναίκες διστάζουν να μιλήσουν με το πρόβλημά τους, εκτιμάται ότι περίπου το 2% των παντρεμένων ζευγαριών αντιμετωπίζει το πρόβλημα αυτό, με αποτέλεσμα οι γάμοι να είναι «λευκοί», ενώ, κατά τη δυσπαρευνία η γυναίκα αισθάνεται πόνο όταν επιχειρείται κολπική διείσδυση.



Ο Λάτσης αγόρασε με 75 χιλιάρικα / μήνα, αυτό που νοίκιαζε με 660 χιλ. τον μήνα!! Ποιούς πολιτικούς είπαμε πως έχει η λίστα της EFG Αγγλίας;

ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΩΣ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΗ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!

Το 2007 η LamdaΔομή, θυγατρική της LamdaDevelopmentsτου Ομίλου Λάτση,νοικιασε ένα μέρος του IBC και έκτοτε το χρησιμοποιεί ως «GoldenHall». Η σύμβαση είχε ...ισχύ για 40 χρόνια και το Δημόσιο θα εισέπραττε 350 εκατ. ευρώ. 



Δοκιμή εσωρούχων μπροστά στο σύζυγο και τους περαστικούς!


Δοκιμή εσωρούχων μπροστά στο σύζυγο και τους περαστικούς!

Η Stephanie Seymour αδιαφόρησε για τα φλας των φωτογράφων

Το πρώην μοντέλο Stephanie Seymour βρέθηκε μαζί με το σύζυγό της στο Μιλάνο και αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την επίσκεψη για να αγοράσει εσώρουχα από γνωστό οίκο.



Ναύαρχοι είχαμε πει "ΟΧΙ στη συμφωνία Βενιζέλου για τα υποβρύχια" - Κείμενο βόμβα

Το θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και η σύμβαση που υπογράφτηκε για “την σωτηρία” τους το 2010 


επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου έχουν “βάλει φωτιά” στο πολιτικό σκηνικό. 


Europa League: Με Μακάμπι Χάιφα στη γεμάτη Τούμπα απόψε ο ΠΑΟΚ

Το Γιουρόπα Λιγκ συνεχίζεται απόψε με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων, με το το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων να στρέφεται στην Τούμπα, εκεί που ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα (20:00, ΑΝΤ1).

Μετά την ισοπαλία που απέσπασε στην Ολλανδία απέναντι στην Άλκμααρ, στην προηγούμενη αναμέτρηση, η ομάδα του Χουμπ Στέφενς θα επιζητήσει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή του 12ου ομίλου και να κάνει ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στη φάση των «32».

To success story των... σεντουκιών

Ενδείξεις φυγής καταθέσεων καταγράφονται στις τράπεζες μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για την κατάσχεση τραπεζικών καταθέσεων για οφειλέτες του Δημοσίου.

Αντιλαμβα­νόμενοι ότι μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να αποσταθεροποιήσει το τραπεζικό σύστημα, να αποδυναμώσει τις τράπεζες και να διευρύνει τις κεφαλαιακές τους ανάγκες, οι τραπεζίτες ενεργοποιούνται επιχειρώντας να στήσουν αναχώματα.
 

Η φαντασίωση κάθε λυκειόπαιδου... [φωτο]

Φωτογραφίες της δασκάλας που απολύθηκε λόγω μόντελινγκ...

Η κρυφή δεύτερη δουλειά της ήταν αυτή που την οδήγησε εκτός σχολείου... Γιατί μπορεί τα πρωινά η Olivia Sprauer να δίδασκε τους μαθητές της αριθμητική και γεωγραφία, όπως όλοι οι συνάδελφοί της δάσκαλοι, όμως πολλές από τις υπόλοιπες ώρες της καθημερινότητάς της τις αφιέρωνε σε σeξι φωτογραφίσεις μπικiνι.

Η 26χρονη βρετανίδα είχε δηλώσει ότι σκόπευε να παραιτηθεί από το σχολείο όπου εργαζόταν στη Φλόριντα για να κάνει καριέρα ως μοντέλο. Την πρόλαβε όμως ο διευθυντής του σχολείου που «έπεσε» πάνω σε μια φωτογράφισή της και την κάλεσε γι'αυτό στο γραφείο του, όπου προφανώς ενημερώθηκε και για την απόλυσή της.

Στο Φάληρο ο «τελικός»

Πολύ κοντά σε ένα «διπλό» με το οποίο θα… αγκάλιαζε την δεύτερη θέση στον 3ο όμιλο του Champions League έφτασε χθες ο Ολυμπιακός, ο οποίος απέδρασε με έναν πόντο από την έδρα της Μπενφίκα.

Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» επικρατεί ικανοποίηση για την προσπάθεια της ομάδας επί πορτογαλικού εδάφους και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν σε δύο εβδομάδες να πετύχουν τον στόχο τους.

Διαβάστε εδώ την ''εξαφανισμένη'' έκθεση της Κομισιόν κατά της Γερμανίας



Η αυστηρή λιτότητα των Γερμανών στραγγάλισε την Ελλάδα συμπεραίνει έκθεση τηςΚομισιόν η οποία όλως τυχαίως εξαφανίστηκε καθώς ''καρφώνει'' την κυβέρνησηΜέρκελ.
Εκθεση της ΕΕ "καρφώνει" το Βερολίνο