Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ψυχάρης με υπόδικο της Energa κανονίζουν με Σαμαρά για διορισμό ανθρώπου τους στο ΔΕΣΜΗΕ

Το ρόλο ανθρώπου που καθορίζει επιλογή κυβερνητικών θέσεων φαίνεται πως παίζει ο επικεφαλής του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης μέσα από mail τα οποία βρίσκονται στη δικογραφία για τη γνωστή υπόθεση των παροχών ηλεκτρικής ενέργειας- Energa και Hellas Power.
Όπως αποκαλύπτεται από τα mail o Σταύρος Ψυχάρης είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον κατηγορούμενο για λαθρεμπορία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα στην υπόθεση, Αχιλλέα Φλώρου. Μάλιστα λίγο πριν αυτός προφυλακιστεί για το γνωστό σκάνδαλο ζητά από τον εκδότη του ΔΟΛ, να τοποθετήσουν στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Διαχειριστής Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ), νυν ΑΔΜΗΕ, άνθρωπο της επιλογής τους.

Kim Kardashian: Κυκλοφορεί το βίντεο της στιγμής της γέννας της...

Επιτέλους θα δούμε τη στιγμή της γέννας της Kim Kardashian! 



Έλεος με το “δεν είδα δεν άκουσα” του ΠΑΣΟΚ

Αυτή η ιλαροτραγωδία με το ΠΑΣΟΚ που «ξαφνιάζεται» από τις ανακοινώσεις προθέσεων για μέτρα που πρόκειται να ληφθούν, κάποτε πρέπει να τελειώσει. 
Κάθε φορά που υπάρχει έστω και μια διαρροή για κάποιο σκληρή μέτρο, η Χ. Τρικούπη και ειδικά ο Ευ. Βενιζέλος, παθαίνουν ταραχή. 
Κάνουν ότι δε γνωρίζουν τίποτε, βγάζουν ανακοινώσεις οργής, τα… χώνουν στον αρμόδιο υπουργό και στη συνέχεια κάνουν προτάσεις που δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα με το λαό και όχι με την κακή κυβέρνηση ή κάποιον άθλιο υπουργό που σχεδιάζει χαράτσια και περικοπές.

Μεταφορές-μετακομίσεις άλλου επιπέδου!

Φόρτωσαν και πάνε...











Ο Σαμαράς ή ζει σε άλλον κόσμο ή μας θεωρεί ηλίθιους!

Από το 2008 μέχρι σήμερα έχουν χαθεί 930.000 θέσεις εργασίας. 

Πόσες δεκαετίες θα περάσουν για να δημιουργηθούν πάλι αυτές οι θέσεις εργασίας σε συνθήκες κρίσης και εκτεταμένης καταστροφής της παραγωγικής βάσης της ελληνικής οικονομίας;

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ



Αυτά είναι τα οκτώ πιο συνηθισμένα ατυχήματα στο σεξ

Αυτά είναι τα οκτώ πιο συνηθισμένα ατυχήματα στο σεξ
Το σεξ εκτός από μεγάλη απόλαυση μπορεί να προκαλέσει και μεγάλο πόνο, καθώς δεν είναι σπάνια τα ατυχήματα που συμβαίνουν κατά τη διάρκειά του ή αμέσως μετά. Ποια είναι, όμως, αυτά τα ατυχήματα, πώς μπορούν να προληφθούν και πώς αντιμετωπίζονται...
Oπως αναφέρει στο iatropedia.gr ο χειρουργός-ουρολόγος-ανδρολόγος Δημήτριος Μπορούσας, τα συχνότερα ατυχήματα που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια του σεξ είναι τα εξής οκτώ:

Δραματική επιδείνωση του κλίματος κατά κυβέρνησης - ΝΔ & ΠΑΣΟΚ καταρρέουν


ΚΑΙ Ο "ΜΑΥΡΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ" ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ
Εικόνα κατάρρευσης έχουν αρχίσει να δείχνουν τα ποσοστά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε όλη την χώρα με τις "φιλικές" εταιρείες δημοσκοπήσεων να κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να δείξουν ότι κρατάει ακόμα η κυβέρνηση στις δημοσκοπήσεις των καναλιών, αλλά αυτό είναι "μαγική εικόνα" και το αναγνωρίζουν σε κατ'ιδίαν συζητήσεις όλοι οι δημοσκόποι.

Μάλλον ξέχασε ότι υπάρχει καθρέφτης πίσω της!





Κι εκεί που βλέπεις μια κοπελίτσα να κάθεται και 
να βγάζει φωτογραφία, μετά βλέπεις τον 
καθρέφτη πίσω της και καταλαβαίνεις...
που κάθεται!


Έπεσαν οι υπογραφές για τον ελληνοβουλγαρικό αγωγό φυσικού αερίου

Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τον ελληνοβουλγαρικό αγωγό φυσικού αερίου με μεταφορική ικανότητα 3 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων αερίου τον χρόνο


Süddeutsche Zeitun: Κανείς δεν αναγνωρίζει ότι η Ελλάδα θα σταθεί κάποτε στα πόδια της

Ενθαρρυντικές ενδείξεις ότι η Ευρωζώνη βρίσκεται στο «σωστό δρόμο» για να ανακάμψει, με εξαίρεση την Ελλάδα που έχει να αντιμετωπίσει ένα «γιγάντιο βουνό», δηλαδή το χρέος της που ανέρχεται σε 160% του ΑΕΠ, βλέπει ο αθρογράφος της γερμανικής εφημερίδας Süddeutsche Zeitun πίσω από τα στοιχεία που παρουσίασε χτες η Eurostat.



Σοκ για Λιάγκα: Έβγαλαν στο πρωινό την Φαίη με εσώρουχα



Σοκ για Λιάγκα: Έβγαλαν στο πρωινό την Φαίη με εσώρουχαΠλημμύρισε η πλάσμα μας πρωινιάτικα – κι ευτυχώς δηλαδή – με Φαίη Σκορδά σε γιγαντοοθόνη μόνο με τα μαύρα καυτά εσώρουχα της.
Κι έφτιαξε η μέρα των τηλεθεατών και χάλασε του Γιώργου του Λιάγκα που οι… σπιούνοι οι συνεργάτες του, την Τετάρτη επέλεξαν για κορίτσι του καιρού τη σύζυγο. 

Απίστευτος Εγκλεισμός Blogger σε ψυχιατρική κλινική Νοσοκομείου!

Απίστευτος Εγκλεισμός Blogger σε ψυχιατρική κλινική Νοσοκομείου!
Την Κυριακή που μας πέρασε, κάποιος αναρτά στο δημοφιλές πλέον facebook την εξής "αναγγελία": "Κυριακή 7:41 μ.μ. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την φιλία και την αγάπη σας γιά την δύναμη που μου δίνατε τόσο καιρό να κρατηθώ στην ζωή  αλλά δε τα κατάφερα τελικά !!!!!Σας ευχαριστώ"

Πρόκειται για παραβίαση του λογαριασμού της Μαίρης Λαγανά άγνωστο από ποιόν και γιατί, αλλά αυτό που ακολουθεί ξεπερνά κάθε φαντασία.
Αστυνομία και διασώστες μπαίνουν στο σπίτι της και βιαίως μπροστά στα εμβρόντητα μάτια της μητέρας της και κυρίως του παιδιού της, την ακινητοποιούν, της φορούν χειροπέδες και την μεταφέρουν στην ψυχιατρική πτέρυγα του Σωτηρία όπου της γίνεται πλύση στομάχου.

Η Apple αποκάλυψε τα νέα Air iPad και MacBook Pro

Η δημοφιλής Apple ανακοίνωσε την Τρίτη ότι πρόκειται να προσφέρει στους χρήστες της δωρεάν αναβαθμίσεις εφ’ όρου ζωής για το νέο της λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα παρουσίασε τα νέα λεπτότερα iPad και τους ταχύτερους Mac υπολογιστές.

Το νέο Air iPad και McBook Pro με καλύτερη οθόνη «Retina» αποτελούν στην ουσία τις βελτιωμένες εκδόσεις των προηγούμενων μοντέλων, αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

Η Apple ανακοίνωσε ότι οι αναβαθμίσεις για το Mac λειτουργικό της καθώς και η σουίτα λογισμικού iWork, θα είναι πλέον διαθέσιμα σε όλα τα McBooks και τους υπολογιστές Mac.

«Είναι αδιόρθωτοι» !

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στους παρανόμους που καταφεύγουν στην ΑΣΟΕΕ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:  

Λαμπερά εγκαίνια για το Δημοτικό θέατρο Πειραιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το σύνθημα «Λιμάνι...στον πολιτισμό» το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά άνοιξε χθες Τρίτη τις πύλες του για το κοινό, φορτισμένο μνήμες, πλήρως ανακαινισμένο και έτοιμο να επανασυνδεθεί με το σήμερα. 









O Γιώργος Τράγκας δήλωσε από την ραδιοφωνική του εκπομπή ότι δέχτηκε αφόρητες πιέσεις, προκειμένου να μην δώσει βήμα στην Χρυσή Αυγή

Γιώργος ΤράγκαΑποκαλυπτικότατος υπήρξε ο Γιώργος Τράγκας σχετικά με την ποιότητα της δημοκρατίας που προσφέρει στους πολίτες της η…  ελλαδική τραπεζοκρατία, στην σημερινή εκπομπή του στον Real Fm. 
Θυμίζουμε ότι χθες το βράδυ είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί στην εκπομπή του κ. Τράγκα στο κανάλι «Ε», ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Εν τέλει ένα λεπτό πριν βγει στον αέρα, τον ενημέρωσαν πως «έπεσε» η σύνδεση και δεν μπορούσαν να τον βγάλουν ζωντανά.

Candice Swanepoel: Για αυτά τα οπίσθια πρέπει να ιδρώσεις!


Η 25χρονη καλλονή στα παρασκήνια φωτογράφησης για την Victoria's Secret βρήκε χρόνο να κάνει την αγαπημένη της γιόγκα και φρόντισε να ενημερώσει τους θαυμαστές της ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στο Instagram

Χρυσή Αυγή: "Αγκαλιά με τους ψευδομάρτυρες η ΝΔ"

Χρυσή Αυγή: "Αγκαλιά με τους ψευδομάρτυρες η ΝΔ"Στη σημερινήσυνέντευξη τύπου η Χρυσή Αυγή θα βγάλει από την φαρέτρα της τα όπλα που διαθέτει για να αποκαλύψει την σε βάρος την σε βάρος της "σκευωρία", όπως την χαρακτηρίζει, εξαιτίας της οποίας βρίσκονται έγκλειστοι οι επικεφαλής του κόμματος και το οποίο έχει χαρακτηριστεί "εγκληματική οργάνωση". 

ΣΟΚ: Επιστήμονας αποκαλύπτει τι περιέχουν πραγματικά οι κοτομπουκιές!

ΣΟΚ: Επιστήμονας αποκαλύπτει τι περιέχουν πραγματικά οι κοτομπουκιές!Μια από τις πιο αγαπημένες λιχουδιές που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι είναι οι μπουκιές κοτόπουλου, τα λεγόμενα chicken nuggets που βρίσκουμε στα σουπερμαρκετ και τα φαστ φουντ

Ωστόσο μετά τις αποκαλύψεις που κάνει επιστήμονας μάλλον θα... δυσκολευτείτε να ξαναφάτε.


Κοροϊδία Η Ρύθμιση Δανείων Για Τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά

teiresias euro Κοροϊδία η ρύθμιση δανείων για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριάΣε φούσκα ολκής εξελίσσεται ο νόμος Χατζηδάκη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (Ν. 4161/2013), ενώ με υστέρηση έτρεξε τον Σεπτέμβριο το σχέδιο που έθεσε σε εφαρμογή το υπουργείο Ανάπτυξης σε συνεργασία με τις τράπεζες για να πέσουν στην οικονομία 2 δισ. ευρώ.


Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει την 28η Οκτωβρίου με δωρεάν εκδηλώσεις προς το κοινό!

Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει την 28η Οκτωβρίου με δωρεάν εκδηλώσεις προς το κοινό!Ειδικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο προσφέρει το Μουσείο Ακρόπολής, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Το Μουσείο παραμένει ανοιχτό και χαρίζει στους επισκέπτες του 10 παρουσιάσεις για ενήλικες, με θέμα «Οι άλλοι θεοί της Ακρόπολης» και 8 εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών, με θέμα «Μύθοι σε εικόνες».

Την ημέρα αυτή η είσοδος για τους επισκέπτες θα είναι ελεύθερη από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. ενώ όλες οι  παρουσιάσεις και τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται από τους Αρχαιολόγους - Φροντιστές του Μουσείου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:




Μπενφίκα - Ολυμπιακός: Με φουλ επίθεση για το διπλό πρόκρισης ο θρύλος

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:45)

*Μπενφίκα και Ολυμπιακός συναντώνται για 4η φορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για πρώτη φορά συναντήθηκαν το 1973 στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, με την Μπενφίκα να παίρνει την πρόκριση με δύο νίκες με 1-0 (μέσα – έξω). Συναντήθηκαν ξανά το 1983, στο δεύτερο γύρο αυτή τη φορά, με την Μπενφίκα να παίρνει ξανά την πρόκριση, με νίκη 3-0 εντός έδρας, ενώ είχε ηττηθεί με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Η πιο πρόσφατη συνάντηση τους ήταν το 2008 στο UEFA Cup στους ομίλους, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με το εντυπωσιακό 5-1! 

ΕΕ: Τα μέτρα των 2 δισ. δεν θα είναι τα τελευταία

ΕΕ: Τα μέτρα των 2 δισ. δεν θα είναι τα τελευταίαΈξι κενά περιέχει το ελληνικό πρόγραμμα σύμφωνα με πηγή της ευρωζώνης, το πρώτο από τα οποία είναι το δημοσιονομικό κενό του 2014 ύψους 2 δισ. ευρώ, στην καλύτερη των περιπτώσεων και το οποίο απαιτείται να καλυφθεί, αν η κυβέρνηση επιθυμεί οποιαδήποτε άλλη συζήτηση για το κενό χρηματοδότησης του 2014, το επόμενο πρόγραμμα και την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.


Τι πρέπει να ξέρουν οι πολίτες για το ακατάσχετο κατάθεσεων

Τι πρέπει να ξέρουν οι πολίτες για το ακατάσχετο κατάθεσεων«Nα προβούν άμεσα οι καταθέτες σε δήλωση προς εκείνη την τράπεζα που τηρούν λογαριασμό, για τον οποίο επιθυμούν να ισχύει το ακατάσχετο των 1.500 ευρώ για ατομικό τους λογαριασμό ή των 2.000 ευρώ για κοινό λογαριασμό, προκειμένου να προστατευθούν από τις ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 20 του Ν.4161/2013».
Αυτό υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο Συνήγορος του Καταναλωτή Ευάγγελος Ζερβέας με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε κατασχέσεις καταθετικών λογαριασμών πολιτών για χρέη είτε προς το Δημόσιο είτε προς τις τράπεζες.

«Ο ρατσισμός στην Ελλάδα θα σταματήσει αφού πρώτα η ίδια θα γίνει ένα πολυεθνικό και πολυφυλετικό κράτος!..», λέει Εβραίος καθηγητής (βίντεο από την Κύπρο)




Δείτε το βίντεο:


ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Πήραν 500 Εκ. Κρατικό Χρήμα & 253 Εκ. Θαλασσοδάνεια- Πληρώνει Ο… Λαός

Tα κόμματα εξουσίας, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που έχουν λάβει περίπου 500 εκατ. ευρώ ως κρατική χρηματοδότηση και άλλα 253,5 εκατ. ευρώ «θαλασσοδάνεια» από τις τράπεζες, δεσμεύοντας τις κρατικές επιχορηγήσεις μέχρι το 2020, έκοψαν χθες την χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ.


Κόβουν Συντάξεις Και Αυξάνουν Όρια Ηλικίας

PSALIDI MISTHON Κόβουν συντάξεις και αυξάνουν όρια ηλικίαςΠανωλεθρία για 1,5 εκατ. ασφαλισμένους απο τα “μη οριζόντια μέτρα” Γ.Στουρνάρα

Τα «μη οριζόντια μέτρα» που ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας σε μία προσπάθεια να «μαζέψει» τα περι μειώσεων στις κύριες συντάξεις πλήττουν περίπου 1,5 εκατομμύριο ασφαλισμένους. 

Τρανσγλουταμινάση: Η «κόλλα κρέατος» που μετατρέπει τα σκουπίδια σε φιλέτο

 
Κατά καιρούς αποκαλύπτονται από τα μέσα μαζική ενημέρωσης, «έξυπνες» τεχνικές που χρησιμοποιεί η βιομηχανία τροφίμων για να «βελτιώσει» τα περιθώρια κέρδους της, συχνά εις βάρος της ποιότητας των τελικών προϊόντων.



Παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα Noεμβρίου στον «Ελληνικό Κόσμο»

Tα Σαββατιάτικα Εκπαιδευτικά Προγράμματα απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας (από 3 ετών και άνω), τα οποία συνοδεύονται από τους γονείς τους. Tα Κυριακάτικα Εκπαιδευτικά Προγράμματα απευθύνονται σε νήπια και παιδιά του Δημοτικού.

Παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα Noεμβρίου στον «Ελληνικό Κόσμο»
Σαββατιάτικα Οικογενειακά Εκπαιδευτικά Προγράμματα
(Για παιδιά προσχολικής ηλικίας με τους γονείς τους)

Μικροί καλλιτέχνες στα μονοπάτια της γνώσης
Σάββατο 2 Νοεμβρίου
Με πινέλα στα χέρια οι μικροί φίλοι αποτυπώνουν ιστορίες πάνω στο χαρτί. Πειραματίζονται με ποικίλα υλικά και χρώματα και δημιουργούν τα δικά τους αριστουργήματα! Μέσα από παραμυθένιες ιστορίες και με βοηθό τη φαντασία τους, ανακαλύπτουν τη ζωγραφική, παίζουν με τις μπογιές, συνεργάζονται με τους μεγάλους και εκφράζονται ελεύθερα. Στο τέλος, ταξιδεύουν στο «δάσος χωρίς χρώματα» και τρυπώνουν στο Λαβύρινθο των χρωμάτων. 

Επιστροφή του Κ. Σημίτη στην κεντρική πολιτική σκηνή βλέπει το Spiegel

Επιστροφή του Κ. Σημίτη στην κεντρική πολιτική σκηνή βλέπει το γερμανικό περιοδικό SpiegelΓια επικείμενη επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας, κάνει λόγο το γερμανικό περιοδικό Spiegel. 

Σύμφωνα με το περιοδικό, η επιστροφή αυτή θα μπορούσε να γίνει είτε μέσω της «κίνησης των 58» για την κεντροαριστερά στην Ελλάδα, είτε μέσω υποψηφιότητας του κ. Σημίτη για την προεδρία της Δημοκρατίας το 2015. Μάλιστα, στο άρθρο αναφέρεται ότι αυτά τα δύο ενδεχόμενα υπάρχει περίπτωση να ισχύουν το ένα παράλληλα με το άλλο. Συγκεκριμένα, στο κείμενο αναφέρεται:

«Σοσιαλδημοκράτες πολιτικοί και ψηφοφόροι που έχουν προς το παρόν διαμοιραστεί σε διάφορα μικρότερα κόμματα, θα μπορούσαν να βρουν μία νέα στέγη. Η πλατφόρμα, ελπίζει ο πρώην πρωθυπουργός με το ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης, θα μπορούσε ‘να βγάλει την Ελλάδα από το πολιτικό αδιέξοδο’.
»Ο ίδιος θεωρείται υποστηρικτής της νέας σοσιαλ-φιλελεύθερης κίνησης. Αυτή (σ.σ. η κίνηση των ‘58’) θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει εάν ο ίδιος, όπως λέγεται, εμφανιστεί ως υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας το 2015».

Η Ελλάδα των 586 ευρώ: Οι κατώτατοι μισθοί και τα κατώτατα ωρομίσθια στην Ευρώπη

Πόσο ψηλά ή χαμηλά κατατάσσεται η Ελλάδα βάσει του κατώτατου ημερομισθίου και του κατώτατου μισθού στην Ευρώπη ;


Δωρεάν αποδοχές 2.000 ευρώ το μήνα σε όλους!



Το Bloomberg αποκαλύπτει πρωτοβουλίες για θέσπιση άνευ όρων βασικού εισοδήματοςπερίπου 2.000 ευρώ το μήνα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, κάτι που ήδη έχει προχωρήσει στην Ελβετία.

Bloomberg: Ελβετική πρωτοβουλία προτείνει "δωρεάν" αποδοχές €2000 σε όλους