Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ηχηρό «όχι» στην κρατική χρηματοδότηση της ΧΑ από τη Βουλή

Ηχηρό «όχι» είπε η Βουλή στην κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, καθώς με ευρύτατη πλειοψηφία, αλλά και με μόλις μία διαρροή στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, υπερψηφίστηκε, με 235 ψήφους υπέρ και 34 «παρών» σε σύνολο 269 ψηφισάντων, η τροπολογία για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης κόμματος υπό προϋποθέσεις.

Το τερμάτισε ο Κυριάκος!! Όχι μόνο δεν απολύει κανέναν αλλά τάζει και διορισμούς!!

Πολιτική της δεκαετίας του '80 από νέο άνθρωπο που αντί να προσπαθήσει να αλλάξει τη νοοτροπία του Έλληνα του τάζει περισσότερες θέσεις στο δημόσιο το 2014 απ' ότι το 2013!! Έλεος ρε Κυριάκο και περισσότερους αν είναι να προσλάβεις μην το διαφημίζεις την ώρα που ο Έλληνας προσπαθεί να κόψει την πρέζα της καρέκλας στο δημόσιο!!

ΑΙΣΧΟΣ: Συγκέντρωση συμπαράστασης αναρχοσυριζαίων υπέρ του πακιστανού βιαστή - Σιωπή στα ΜΜΕ

anarxosyriza_n__article
Η προδοτική και ανθελληνική αριστερά έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Μερικές δεκάδες αναρχοσυριζαίων συγκεντρώθηκαν σήμερα στα δικαστήρια της Σύρου και διαδήλωσαν υπέρ του κτήνους από το πακιστάν που βίασε και αποπειράθηκε να δολοφονήσει την ανήλικη Μυρτώ.



Τα καλύτερα Bikini από τις παραλίες του καλοκαιριού που μας πέρασε!


Τα Bikini του καλοκαιριού που μόλις πέρασε!

Σας παρουσιάζουμε τα πιο ΤΡΑΓΙΚΑ νυφικά που φορέθηκαν στον πλανήτη!!

Το όνειρο κάθε κοριτσιού είναι να μοιάζει με πριγκίπισσα στον γάμο της, και η επιλογή ενός υπέροχου νυφικού αποτελεί κλειδί για να το πετύχει. 

Δυστυχώς, ωστόσο, ορισμένες γυναίκες κάνουν κάτι παραπάνω από ατυχέστατες επιλογές...



Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΤΟΥ SOROS ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΥΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ..

O ΓNHΣIOΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΠ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: " ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΛΟΜΠΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" !!!

Σε άρθρο του στην ιστοσελίδα του CNN ο ανεκδιήγητος Γιώργος Παπανδρέου τολμάει να ψελίζει επαναστατικές κορώνες και να λέει ότι πανίσχυρα λόμπι καθοδηγούν την πολιτική!

Τί λές ρε ακατονόμαστε; Ότι μας έβαλες στο ΔΝΤ κατ΄εντολήν; 
Δεν το ξέρουμε νομίζεις; Αλλά νοιώθεις τώρα ασφαλής πίσω από τα αφεντικά σου (που σου δίνουν και μπουρμπουάρ τις ομιλίες στα κολέγια και τα πανεπιστήμια) και τα προμοσάρεις κι όλας με την δήθεν καταγγελία σου!

Το Economist κατονομάζει τους εβραίους τραπεζίτες που κατέχουν το παγκόσμιο χρέος...


Economist - Η ανθρωπότητα χρωστάει στους Εβραίους τραπεζίτες 50 τρισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε 2 χρόνια! 

Ένα εξόχως ενδιαφέρον θέμα επανέφερε στο φως της δημοσιότητας το Economist. Και το "ενδιαφέρον" έγκειται στην από το 1996 τηλεοπτική (και διαδικτυακή) αποκάλυψη του παγκόσμιου ελέγχου που ασκείται από μεγάλους τραπεζίτες, οι οποίοι έχουν ένα κοινό γνώρισμα: είναι εβραίοι.

Η σέξι γυμνάστρια ξαναχτυπά!

Η Jennifer Nicole Lee σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μια «ντροπαλή μητέρα». Αντιθέτως, συνηθίζει να προκαλεί με τις εμφανίσεις της, ειδικά όταν φοράει τα μικροσκοπικά μπικίνι της!
Ο φακός συνέλαβε τη γυμνάστρια, γνωστή και σαν «γκουρού της γυμναστικής» σε μια τέτοια εμφάνιση.

Δείτε τις φωτογραφίες…

Καλιφόρνια: Τα παιδιά μπορούν να έχουν τρεις γονείς!

Τα παιδιά στην Καλιφόρνια μπορούν τώρα να έχουν νομικά περισσότερους από δύο γονείς μετά το...
 
νομοσχέδιο που υπέγραψε χθες ο Κυβερνήτης Jerry Brown με στόχο να αντανακλά στις σύγχρονες "αλλαγές στη δομή της οικογένειας."




ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ - Οι δανειστές ζητούν να κατάσχουν την περιουσία της Εκκλησίας, του Αγίου Όρους και του Οικουμενικού Πατριαρχείου!


Σάλος αναμένεται να προκληθεί στους κόλπους της Ιεράς Συνόδου μετά τηναπόφαση της Τρόικας να κάνει ντου στα ταμεία της Εκκλησίας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα Γεραμανών δημοσιογράφων οι δανειστές έχουν βάλει στο μάτι την τεράστια ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας, εκείνη του Αγίου Όρους καθώς και τουΟικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως.
Οι Τροικανοί ζητάνε σχεδόν το σύνολο της περιουσίας που ελέγχουν οι 3 φορείς της Ορθοδοξίας για να προχωρήσουν σε αντίστοιχο κούρεμα του χρέους!

Διαχρονικοί… υποκριτές!


 Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Τις τελευταίες ημέρες οι κυβερνητικές μαριονέτες των έξωθεν πραγματικών αφεντικών μας ξεκίνησαν την τελευταία τους ίσως παράσταση με σκοπό βραχυπρόθεσμα να…
μας οδηγήσουν σε εκλογές και να μας αρπάξουν για άλλη μια φορά την ψήφο με ψέματα και κάλπικες υποσχέσεις.

Παιδικός τραυλισμός: Πώς τον αντιμετωπίζουμε;

Παιδικός τραυλισμός: Πώς τον αντιμετωπίζουμε;Ο τραυλισμός (κεκεδισμός-βατταρισμός) είναι πιο συχνός στους νέους ανθρώπους από ότι συνήθως πιστεύουμε.

Της Κωνσταντίνας Γκόλτσιου, Παιδιάτρου - Αναπτυξιολόγου, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών.



ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ...Σούπερ τροφές κατά του κρυολογήματος!!!!



Μάθετε ποιες τροφές προλαμβάνουν το κρυολόγημα και ποιες μπορούν να σας βοηθήσουν να το καταπολεμήσετε για να μην περάσετε φέτος, ούτε μια μέρα στο κρεβάτι σας.

Στοιχεία - σοκ από τη Eurostat για το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας


Διευρύνθηκε στο 16,6% του ΑΕΠ στο β' 3μηνο, από 11% στο α' 3μηνο, παρά την αυστηρή δημοσιονομική προσαρμογή - Μείωση ελλειμμάτων σε όλες τις χώρες του Νότου.


Έφτασε η ώρα της απόφασης του δικαστηρίου της Χάγης

Τον Οκτώβριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπει στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με την απρόκλητη εισβολή των στρατευμάτων του Μουσολίνι στην Ήπειρο. Ο Χίτλερ, για να σώσει τον Μουσολίνι από μία ταπεινωτική ήττα, εισέβαλε στην Ελλάδα τον...


Απρίλιο του 1941. Η Ελλάδα λεηλατήθηκε και ερειπώθηκε από τους Γερμανούς όσο καμία άλλη χώρα κάτω από την κατοχή τους. Σύμφωνα με τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τουλάχιστον 300.000 Έλληνες πέθαναν από την πείνα-άμεσο αποτέλεσμα της Γερμανικής λεηλασίας. Ο Μουσολίνι παραπονέθηκε στον Υπουργό του των Εξωτερικών, Κόμη Τσιάνο, «Οι Γερμανοί έχουν αρπάξει από τους Έλληνες ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους».

ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΠΟΥ

 Εντός δέκα ημερών, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Zaman, (22/10),  ο εκπρόσωπος του ψευδοκράτους της βόρειας Κύπρου, Osman Ertuğ,  για πρώτη φορά θα έρθει στην Αθήνα για επίσημες συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση γεγονός που σημαίνει την ντεφάκτο αναγνώριση από ελληνικής πλευράς του ψευδοκράτους της Κύπρου, σαράντα εννιά χρόνια  μετά από την τουρκική εισβολή και κατοχή του βόρειου τμήματος του νησιού.



Süddeutsche Zeitung: Χωρίς ελάφρυνση δεν στέκεστε στα πόδια σας!



Μονόδρομο θεωρεί η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung την ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας, σε δημοσίευμά της με αφορμή τα τελευταία στοιχεία της Eurostat.
 

Γαλάζιο “συγχωροχάρτι″ στον Βενιζέλο

samaras-venizelos-ypovrixia-kentrinews.gr

Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση η ΝΔ και η κυβέρνηση στήριξε πλήρως τον Βενιζέλο για την σύμβαση των υποβρυχίων, την οποία ως γνωστόν και σκανδαλώδη την είχε χαρακτηρίσει και δεν την ψήφισε το 2010. Συγκεκριμένα βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με εντολή του πρωθυπουργού, και κάλυψε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Η δήλωση αυτή προκάλεσε έντονη δυσφορία στην ΚΟ της ΝΔ και ήδη πολλοί βουλευτές κάνουν λόγο για “μοιραίο λάθος”.

Η ιέρεια του πορνό Jenna Jameson έχασε την έπαυλή της

Πώς να πιστέψει κανείς ότι η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα του πορνό, η υπερεπιτυχημένη Jenna Jameson, θα μαστιζόταν τόσο βάναυσα από την οικονομική ύφεση;

Κι όμως, η έπαυλη της πορνοστάρ κατασχέθηκε και πουλήθηκε πρόσφατα σε δημοπρασία, με την ίδια να ξεσπιτώνεται άρον-άρον.

Βόμβα μεγατόνων με μειώσεις συντάξεων και απολύσεις

HOROR2Για νέο “μαχαίρι” στις συντάξεις και απολύσεις προϊδέασε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας στο Συνέδριο του ΣΕΤΕ.
Νέες μειώσεις στις συντάξεις, απολύσεις σε Οργανισμούς και κλείσιμο ΔΕΚΟ έχει στα σκαριά η Κυβέρνηση, αφού από το «όχι σε νέα οριζόντια μέτρα» πήγαμε στις «στοχευμένες περικοπές».
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γιάννης Στουρνάρας, στο Συνέδριο του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων, έρχεται νέο μαχαίρι στις συντάξεις, και άνοιγμα του ασφαλιστικού, αφού μπαίνουν στο στόχαστρο των περικοπών, οι ασφαλισμένοι στα λεγόμενα ευγενή ταμεία των ΔΕΚΟ, των τραπεζών αλλά και των ΔΕΚΟ, αλλά και στο σκέλος του ΟΑΕΕ που αφορά τους ασφαλισμένους στο πρώην ΤΕΒΕ.

Απόγνωση στο Μαξίμου – Πανάς: “Μπορεί να είναι και 20% η Χρυσή Αυγή!”

Το καθεστώς βρίσκεται πλέον σε έναν έκδηλο πανικό εμπρός στην Χρυσή Αυγή που δεν υποχωρεί δημοσκοπικά, παρά την επικοινωνιακή καταιγίδα που έχει εξαπολυθεί από τα ποικιλόχρωμα παπαγαλάκια του συστήματος, αλλά αντίθετα συσπειρώνεται και ενδυναμώνεται. Ακόμα και οι πιο εμπαθείς των δημοσκοπήσεων πλέον δείχνουν καθαρά ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει σε διψήφια ποσοστά και τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με μεγάλη άνεση.

Ενημερωτική εκδήλωση για την παιδική παχυσαρκία στο Πολεμικό Μουσείο

Ενημερωτική εκδήλωση για την παιδική παχυσαρκία στο Πολεμικό Μουσείο

Ενημερωτική εκδήλωση για την παιδική παχυσαρκία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας, διοργανώνει στις 24 Οκτωβρίου στο Πολεμικό Μουσείο (17:30-20:30) η Α' Παιδιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το τσουλί που έγινε πρώτη μούρη στο ίντερνετ δείχνει την κατάντια μας..

 
Το επίπεδο μιας κοινωνίας φαίνεται και από τα θέματα τα οποία προβάλλει και αναπαράγει. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και χθες με ένα απλό τσουλάκι από τη Βρετανία.

Χιλιάδες τα επιβραβευτικά likes + shares σε μια είδηση για ένα σαχλοκούδουνο που αρέσκεται να διεισδύει στις οικογένειες και να παρασύρει παντρεμένους ανθρώπους στο κρεββάτι της έχοντας πλέον απωλέσει το λογαριασμό. Ένα νέο casa d' Irene.

Μια κοπέλα που επειδή δεν κατάφερε ούτε το πιο απλό στη ζωή της, αυτοεπιβεβαιώνεται μέσα από βρετανούς λιγούρηδες.

Θα μου πείτε, η κοπέλα φταίει μόνο; Σαφέστατα όχι, χώρια ότι και αυτή για κάποιο λόγο κατέληξε έτσι. Όταν κάποιος ατιμάζει το γάμο του, είναι άξιος της τύχης του.




ΠΩΣ ΑΡΓΑ - ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ...!!!





Τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα η παγκόσμια διακυβέρνηση στη χώρα μας;







Αποκάλυψη: Ο υπουργός Βρούτσης έχει δωμάτιο με ρουσφέτια στο υπουργείο Εργασίας

Αποκάλυψη: Ο υπουργός Βρούτσης έχει δωμάτιο με ρουσφέτια στο υπουργείο ΕργασίαςΓια τις διάφορες «εξυπηρετήσεις» που του έχουν ζητηθεί κατά καιρούς μίλησε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος υποστήριξε πως από την αρχή του χρόνου, ουκ ολίγοι του έχουν ζητήσει να τους «τοποθετήσει» σε κάποια προνομιακή θέση, ή να τους βοηθήσει με κάποιον άλλο τρόπο.

Μιλώντας στη Βουλή, ο Γιάννης Βρούτσης υποστήριξε πως στο γραφείου του στο Υπουργείο Εργασίας έχει ένα δωμάτιο γεμάτο «ρουσφέτια» που του έχουν ζητηθεί από την αρχή της θητείας του. «Εάν τα είχα υπογράψει όλα αυτά θα είχε καταρρεύσει η χώρα», είπε ο υπουργός.

ΕΛΣΤΑΤ: Τα νοικοκυριά έχασαν 3,1 δισ. ευρώ σε ένα χρόνο

ΕΛΣΤΑΤ: Τα νοικοκυριά έχασαν 3,1 δισ. ευρώ σε ένα χρόνοΝέες απώλειες της τάξεως των 3,1 δισ. ευρώ εμφάνισε μέσα σε ένα χρόνο το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων που εξυπηρετούν νοικοκυριά, όπως προκύπτει από στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Η νέα μείωση του εισοδήματος κατά 9,3% - από 33,2 δισ. ευρώ το δεύτερο τρίμηνο του 2012 σε 30,1 δισ. ευρώ το δεύτερο τρίμηνο του 2013 - οφείλεται κατά κύριο λόγο στη μείωση κατά 13,9% των αποδοχών των εργαζομένων και στη μείωση κατά 12,4% των κοινωνικών παροχών που εισπράττουν τα νοικοκυριά.

Περίεργο έγγραφο Μιχελάκη για εκλογές

Ένα έγγραφο του Γιάννη Μιχελάκη, προς τους Δήμους γεννάει ερωτήματα. Στο έγγραφο ο Υπουργός Εσωτερικών ζητάει να πληροφορηθεί αν είναι επαρκείς οι διαθέσιμες κάλπες, ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών και των Ευρωεκλογών. Το έγγραφο έχει ημερομηνία 15 Οκτωβρίου.

Ερώτημα πρώτο: Καλά 7 μήνες πριν από τις εκλογές ψάχνει ο υπουργός τις κάλπες; Τέτοια επιμέλεια και προνοητικότητα στην χώρα του παρά πέντε; 
Ερώτημα δεύτερο: Δηλαδή πριν καλά, καλά ξεκαθαριστεί το εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει, στο υπουργείο ψάχνουν τις κάλπες;
Ερώτημα τρίτο: Τις ημέρες που ο Μιχελάκης έστειλε την εγκύκλιο και ρωτούσε για κάλπες έβραζαν τα σενάρια για πρόωρες εκλογές. Τυχαίο;
Ακόμη κι αν ισχύει το περίφημο «του φρονίμου το παιδί πριν πεινάσει μαγειρεύει»  εγώ ρωτάω: μαγειρεύουν πρόωρες;



Μιχάλης Ιγνατίου: Άρθρο-κόλαφος για Ίμια και Κώστα Σημίτη

Imia
Η υπόθεση των Ιμίων και οι χειρισμοί που έπρεπε να γίνουν και ΔΕΝ έγιναν τον Ιανουάριο του 1996, επανήλθαν στην επικαιρότητα μετά τη σχετική αναφορά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Βασιλείου.

Του Μιχάλη Ιγνατιου (ΠΗΓΗ: «http://mignatiou.com»)

Δείτε τον χάρτη με τις πιο «εύκολες» γυναίκες στον κόσμο και τις πιο "δύσκολες" !

Τι άλλο θα κάνουν ! @ Δείτε αν οι Ελληνίδες θεωρούνται εύκολες ή δύσκολες Ο Nicholas Jack, συγγραφέας βιβλίων που δίνουν συμβουλές για το πώς να ρίξεις στο κρεβάτι μία γυναίκα, έφτιαξε έναν χάρτη με ... τις χώρες στις οποίες είναι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο να ρίξεις μία γυναίκα στο κρεβάτι και στη συνέχεια ολόκληρο διαδραστικό site με τη "μελέτη" του.






Μας "δουλεύουν"... "Βαφτίζουν" τα νέα μέτρα "παλιά" και αποτελειώνουν οικονομία και κοινωνία - Νέες περικοπές σε συντάξεις έως και 20%

Δεν πρόλαβαν να περάσουν μερικά 24ωρα και ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας αυτοδιαψεύστηκε...

Μας δουλεύουν... Βαφτίζουν τα νέα μέτρα παλιά και αποτελειώνουν οικονομία και κοινωνία - Νέες περικοπές σε συντάξεις έως και 20%
«Η ολοκλήρωση της δημοσιονομικής προσαρμογής δεν θα προέλθει πλέον από οριζόντια δημοσιονομικά μέτρα. Αυτά εξάντλησαν τις δυνατότητές τους», δήλωσε κατ' αρχάς ο κ. Στουρνάρας για να συμπληρώσει ότι η περαιτέρω προσαρμογή «θα προέλθει από τη φορολογική συμμόρφωση, στοχευμένες περικοπές δαπανών σε τομείς της γενικής κυβέρνησης και την αναδιάρθρωση και εξυγίανση δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών. Υπάρχουν περιθώρια στοχευμένων περικοπών σε δαπάνες καταργώντας, π.χ. κοστοβόρες εξαιρέσεις στο ασφαλιστικό σύστημα από τους γενικούς κανόνες, εξαιρέσεις που δεν είναι κοινωνικά δίκαιες και χωρίζουν τους πολίτες σε πατρίκιους και πληβείους».

Τράπεζες: 'Η σας "κουρεύουμε" τις καταθέσεις ή σας κατάσχουμε τα σπίτια

Σε «κούρεμα» ή κατάσχεση των καταθέσεων που έχουν οι δανειολήπτες οι οποίοι έχουν καθυστερήσει να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους προβαίνουν...
ήδη οι τράπεζες κατόπιν εντολής της τρόικας που δόθηκε μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. 

Όποιος δεν έχει καταθέσεις τότε θα του δεσμεύεται αυτομάτως το σπίτι και όποια άλλη ακίνητη περιουσία διαθέτει.

ΒΟΜΒΑΑΑΑΑΑ...!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 5 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ...!!! ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας απολογήθηκε στις 16 Οκτωμβρίου, ο Αναστάσιος Τσεχιλίδης ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην πενταπλή δολοφονία που έλαβε χώρα πέρυσι στην Αγία Νάπα. 

Εμείς θα εστιάσουμε σε δύο στοιχεία της απολογίας του σύμφωνα με την οποία: "Στις 17 Ιουνίου διακόψαμε τις διακοπές μας και επιστρέψαμε στην Ελλάδα ύστερα από δική μου επιμονή για να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ γιατί είμαι φανατικός οπαδός του"! Επίσης πιο κάτω αναφέρει πως την νύχτα του φονικού είχε κάνει χρήση ηρωίνης...

Ολυμπιακός: «Πέταξε» για Λισαβόνα με στόχο μόνο τη νίκη


Ολυμπιακός: «Πέταξε» για Λισαβόνα με στόχο μόνο τη νίκηΜε προορισμό τη Λισαβόνα αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού, με τον Μίτσελ να έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα με την Μπενφίκα για το Champions League


Αποφασισμένος να γράψει ακόμη μία «χρυσή» σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία είναι ο Ολυμπιακός, η αποστολή του οποίου αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για την Λισαβόνα, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Υπηρεσιακή η κυβέρνηση Μέρκελ

Υπηρεσιακή η κυβέρνηση Μέρκελ

Υπηρεσιακή η κυβέρνηση Μέρκελ
Σε σώμα συγκροτείται σήμερα η νέα Βουλή ενώ το απόγευμα η καγκελάριος και οι υπουργοί της απαλλάσσονται από τα καθήκοντά τους από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εντούτοις παραμένουν καταρχήν ως υπηρεσιακή κυβέρνηση.
Το γερμανικό σύνταγμα προβλέπει ότι το αργότερο 30 μέρες μετά τις εκλογές πρέπει να έχει συσταθεί σε σώμα η νέα βουλή. Μετά τις εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου η καταληκτική ημερομηνία είναι η σημερινή 22α Οκτωβρίου. Όταν θα έχει συσταθεί σε σώμα η νέα βουλή, εκπνέει και η θητεία της νυν κυβέρνησης.