Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Επί δημαρχίας Γ. Καμίνη τα πλαστά πιστοποιητικά για το «φυτώριο» παιδιών


Τεράστιες είναι οι πολιτικές ευθύνες του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη από την υπόθεση που ξεκίνησε από τη συγκλονιστική ιστορία της μικρής Μαρίας η οποία βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων.
Τεράστιες γιατί επί ημερών του το πρόβλημα των πλαστών πιστοποιητικών πήρε εκρηκτικές διαστάσεις με αποτέλεσμα οι περιπτώσεις χορήγησης πιστοποιητικών ετεροχρονισμένων γεννήσεων να έχουν φτάσει τις 400 και αυτό μόνο για το 2013!

Πάει για νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Μωραΐτης;


Ποιο ισχυρό στέλεχος τον... "ντύνει" με το αρχηγικό κοστούμι;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θάνος Μωραΐτης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ και εις εκ των πρωταγωνιστών στα περσινά συνωμοτικά δείπνα των παπανδρεϊκών υφυπουργών για την ανατροπή του Ευ. Βενιζέλου, προβάρει το κοστούμι του αρχηγού. 
Σε μια τέτοια περίπτωση, το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιοι θα τον βοηθήσουν να το φορέσει… Ανάμεσα στους «ενδυματολόγους» ακούστηκε και το όνομα του Κώστα Λαλιώτη.

Την εξέδιδε με την βία και όλο το χωριό πήγε… να τον υπερασπιστεί

Ήρθε στην Ελλάδα να δουλέψει ως μαγείρισσα, για να στέλνει χρήματα στα τρία της παιδιά στην Ουκρανία. Αντ’ αυτού φυλακίστηκε σε ένα δωμάτιο σε κάποιο χωριό της Ελλάδας και αφού βασανίστηκε για….

Πολύδωρας κατά Σαμαρά: «Παίζετε με τις λέξεις, θεωρείτε αυτούς που κυβερνάτε ηλίθιους»

Πολύδωρας κατά Σαμαρά: «Παίζετε με τις λέξεις, θεωρείτε αυτούς που κυβερνάτε ηλίθιους»
Με ειρωνικό και σαρκαστικό ύφος κατά της κυβέρνησης, επανεμφανίστηκε ο τέως Πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος ουσιαστικά αμφισβήτησε την πρόθεση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να αντιταχθεί στην τρόικα.



Ο "μύθος" του μεγέθους για τους άνδρες

Ο "μύθος" του μεγέθους για τους άνδρεςΤα προβλήματα στην εικόνα του σώματος των ανδρών, αφορούν κυρίως στο μέγεθος του μορίου τους, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων.

Η εικόνα που σχηματίζουμε, αναφέρεται στις σκέψεις που κάνει κάποιος για το σώμα του, καθώς και την άποψη που θεωρεί πως έχουν οι άλλοι για αυτό.


Εικόνες ΣΟΚ με σeξουαλικά υπονοούμενα σε κινούμενα σχέδια και παιδικά παιχνίδια! Δείτε πιο κάτω...

To afipnisou.blogspot, μετά από μικρή έρευνα, βρήκε εικόνες που αφήνουν σαφή σεξουαλικά υπονοούμενα, μέσα από κινούμενα σχέδια,
παιχνίδια και ταινίες που αφορούν μικρά παιδιά! Επειδή είναι πράγματι σοκαριστικές οι εικόνες, σας τις παρουσιάζουμε, για να εφιστήσουμε την προσοχή σας σε κάποιες από αυτές:



Τελειώνουν την κυβέρνηση οι Γερμανοί

Τελειώνουν την κυβέρνηση οι Γερμανοί

-Ούτε βήμα πίσω δεν κάνει το Βερολίνο, απαιτεί νέα μέτρα και απολύσεις. -Εξαπατημένος αισθάνεται ο Α. Σαμαράς. -Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Άτεγκτη στάση είναι αποφασισμένοι να τηρήσουν οι δανειστές απέναντι στην Ελλάδα, αδιαφορώντας ακόμα και για την πολιτική σταθερότητα στη χώρα.

Με αποκαλύψεις για υπουργό της ΝΔ απειλεί ο Ηλίας Παναγιώταρος

Προσεχώς αποκαλύψεις, ισχυρίζεται με πόστ στο twitter o βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος και μάλιστα για εν ενεργεία υπουργό. Όπως υποστηρίζει, οι αποκαλύψεις θα έχουν να κάνουν με έναν εν ενεργεία υπουργότης Νέας Δημοκρατίας με ψευδομάρτυρα.

Facebook: Προβλήματα στα status updates


Δεν έχουν υπάρξει ακόμα σχόλια από πλευράς του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου

Αδύνατο είναι το status update (ενημέρωση κατάστασης) στο Facebook αυτή τη στιγμή, για λόγους οι οποίοι δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα.

Απόπειρα ενημέρωσης του status οδηγεί σε εμφάνιση μηνύματος σφάλματος: «Λόγω προβλήματος, δεν ενημερώθηκε η κατάστασή σας. Δοκιμάστε ξανά σε λίγα λεπτά».
Αν και τα προβλήματα στα status updates δεν είναι και πάρα πολύ σπάνια, επί της προκειμένης το ενδεχομένως να είναι παγκόσμιο, καθώς, σύμφωνα με το Mashable, δοκιμές από διάφορες διευθύνσεις ΙΡ είχαν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση του ίδιου μηνύματος.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα- web service status tracker Downrightnow, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο αυτή τη στιγμή περνά πιθανή διαταραχή υπηρεσίας (likely service disruption). Μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει σχόλια από πλευράς του Facebook.

Με τη Ρουμανία η Ελλάδα στα μπαράζ για το Μουντιάλ


Ματς ζωής και θανάτου!

Με τη Ρουμανία η Ελλάδα στα μπαράζ για το Μουντιάλ
Τη Ρουμανία καλείται να πετάξει έξω η Ελλάδα για να βρεθεί το καλοκαίρι στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στις 15 Νοεμβρίου τη Ρουμανία στο Γ. Καραϊσκάκης και στις 19 Νοεμβρίου στον επαναληπτικό στο Βουκουρέστι.




Τα υπόλοιπα ζευγάρια:

Πορτογαλία-Σουηδία
Ουκρανία-Γαλλία
Ισλανδία-Κροατία

Τέλος τα τεκμήρια διαβίωσης για τους αυτοαπασχολούμενους- Ερχεται το περιουσιολόγιο

Τέλος τα τεκμήρια διαβίωσης για τους αυτοαπασχολούμενους- Ερχεται το περιουσιολόγιοΤέλος στα τεκμήρια διαβίωσης έρχεται να βάλει το περιουσιολόγιο, το οποίο είναι ο προσδιορισμός του φόρου από την Εφορία που θα γίνεται με βάση το ύψος της περιουσίας αλλά και τον τρόπο διαβίωσης του φορολογούμενου.

Τι είναι το περιουσιολόγιο και πως θα λειτουργεί

Ιγμορίτιδα στα παιδιά: Πρόληψη και θεραπεία

Ιγμορίτιδα στα παιδιά: Πρόληψη και θεραπεία
Η ιγμορίτιδα στα παιδιά μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα έως και πολύ δύσκολα, καθώς μπορεί να έχει πολλές αιτίες. Επίσης, χρειάζεται πείρα από τον ιατρό τόσο στη σωστή και έγκαιρη διάγνωση όσο και στην κατάλληλη θεραπεία. Τι πρέπει να γνωρίζουν , λοιπόν, οι γονείς;

Τι είναι η ιγμορίτιδα;

Το σεξ μετά την εμμηνόπαυση

Το σεξ μετά την εμμηνόπαυσηΗ ικανοποίηση από τη σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στην ποιότητα ζωής των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας. Συχνά όμως, ο πόνος που προκύπτει κατά τη σεξουαλική πράξη στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση μπορεί να στερήσει την ικανοποίηση αυτή από τις ίδιες και τους συντρόφους τους. Μια πρόσφατη μελέτη στην οποία συμμετείχαν περίπου 1000 άνδρες και γυναίκες μέσης ηλικίας, δείχνει ότι με την κατάλληλη θεραπεία τα ζευγάρια μπορούν να ανακτήσουν μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Στα Χανιά η πολυτελής θαλαμηγός του Αμπράμοβιτς (ΦΩΤΟ)

Το υπερπολυτελές σκάφος έχει δέσει ανοικτά του ενετικού λιμανιού Το υπερπολυτελές σκάφος έχει δέσει ανοικτά του ενετικού λιμανιού
Επισκέψη πολλών ... αστέρων έχουν σήμερα τα Χανιά. Η πολυτελής θαλαμηγός του μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς πλέει από νωρίς το πρωί ανοιχτά του Ενετικού λιμανιού των Χανίων.

Σάρωσε το Dancing With The Stars 4

Πολύ καλά πήγε στην πρώτη εμφάνιση της η Δούκισσα Νομικού Πολύ καλά πήγε στην πρώτη εμφάνιση της η Δούκισσα Νομικού
Ήταν αναμενόμενο. Με τέτοια διαφήμιση και προώθηση, αλλά και τόσα ηχηρά ονόματα, το Dancing With The Stars 4 κατάφερε να σαρώσει. 

Φρένο στην αύξηση των δανείων από τις τράπεζες βάζει η τρόικα

Φρένο στην αύξηση των δανείων από τις τράπεζες βάζει η τρόικα

Αν και οι διοικήσεις των τραπεζών τονίζουν ότι η αύξηση της ρευστότητας προς την αγορά είναι ουσιώδης προϋπόθεση για την ανάκαμψη της οικονομίας, ωστόσο η τρόικα βάζει φρένο στην αύξηση των πιστώσεων, επιδεινώνοντας έτσι την πιστωτική ασφυξία για χιλιάδες επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Η μουσική βελτιώνει τη μνήμη των μαθητών


Ενδιαφέροντα στοιχεία από έρευνα σε δημοτικά της Αττικής

Η μουσική πέρα από τη διασκέδαση συμβάλει και στηβελτίωση της μνήμης των μαθητών. Το παραπάνω αναφέρεται σε έρευνα των Βούλγαρη Ε. και Σιτώση Γ. η οποία δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Hellenic Journal of Music, Education, and Culture.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 185 παιδιά δημοτικών σχολείων της Αθήνας ηλικίας 8 έως 11 ετών και διήρκεσε 6 μήνες απέδειξε ότι η εκμάθηση ενός τραγουδιού και η ακρόαση ενός δημοφιλούς τραγουδιού δημιουργούν στους μαθητές θετικά συναισθήματα με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία της βραχυπρόθεσμης μνήμης τους σε αριθμούς.

Δίνουν 9 δισ. ευρώ για παραίτηση της Ελλάδας από τις πολεμικές αποζημιώσεις

Ποια τα σενάρια του Βερολίνου για τις πολεμικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο. Μας δίνουν 9 δισ. ευρώ για να τα ξεχάσουμε


Το πλήγμα που δέχεται η εικόνα της χώρας παρά το γεγονός ότι απορρίπτει οποιαδήποτε οφειλή της Γερμανίας προς την Ελλάδα από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου προβληματίζει το Βερολίνο.
Επεξεργάζονται μάλιστα ακόμα και σενάρια μερικής αποκατάστασης, ενδεχομένως με παραίτηση από τμήμα των κεφαλαίων που έχουν διαθέσει για τα ελληνικά πακέτα διάσωσης ή με δημιουργία ταμείου για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων...

Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού συμμετοχής στα φάρμακα

farmaka-kentrinews.gr

Αλλάζει από σήμερα ο τρόπος υπολογισμού συμμετοχής στα φάρμακα των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, καθώς η διαφορά μεταξύ ασφαλιστικής και λιανικής τιμής θα επιβαρύνει εξ ολοκλήρου πλέον τον ασφαλισμένο.

Νέα διάσπαση στο ΠΑΣΟΚ


Μωραϊτης και Κακλαμάνης στη "Νέα Αρχή" του Παναγιωτακόπουλου

Στην εκδήλωση για τη «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» που διοργάνωσε η Αριστερή Πρωτοβουία του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου αίσθηση προκάλεσαν οι παρουσίες των κ.κ. Μωραϊτη και Κακλαμάνη, δυναμιτίζοντας με την κίνησή τους αυτή περαιτέρω το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ. 
Η εμφάνισή τους στο γήπεδο του Πανελληνίου όπου ο Γ. Παναγιωτακόπουλος αφόρισε το σημερινό ΠΑΣΟΚ θεωρήθηκε πρόκληση καθώς πρόκειται για μία κίνηση που πολεμά το κόμμα και δρα διασπαστικά εκτός αυτού.