Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Η ελλειπής σeξουαλική δραστηριότητα οδηγεί στο χωρισμό

Η ελλειπής σeξουαλική δραστηριότητα οδηγεί στο χωρισμό
Τέσσερα στα δέκα ζευγάρια φτάνει στο χωρισμό λόγω κακής επίδοσης στο κρεβατί, σύμφωνα με νέα έρευνα. Εάν το ταίρι δεν τους ικανοποιεί, τέλος και στα μέλια. 
  
Στην πραγματικότητα, ένας στους τέσσερις άντρες και μία στις πέντε γυναίκες πιστεύουν ότι ο συχνός οργ@σμός είναι πιο σημαντικός για την σχέση, παρά το αίσθημα του να είναι ερωτευμένοι.

Ανησυχητική η ομοιότητα της υπόθεσης του κοριτσιού που βρέθηκε στη Λάρισα με εκείνη της Μαντλίν! Πρώτο θέμα στα ξένα δίκτυα!

Πρώτο θέμα σε όλα τα ξένα δίκτυα έχει γίνει η ιστορία της 4χρονης ξανθούλας που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στη Λάρισα....

Και ο λόγος είναι ότι είναι ανησυχητικές οι ομοιότητες που παρουσιάζει η υπόθεση με εκείνη της Μαντλίν Μακάν που εξαφανίστηκε το 2007 σε ηλικία τριών ετών.



Μοναδικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα

Για να μην έχετε άγχος και ανασφάλεια για το σώμα σας, διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε για να διώξετε την κυτταρίτιδα...

Περιορίστε το αλάτι και τη ζάχαρη: Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας έχει άμεση σχέση με τη διατροφή μας. Το αλάτι και η ζάχαρη κάνουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας πιο έντονη, η ζάχαρη αποθηκεύεται ως λίπος και το αλάτι προκαλεί κατακράτηση υγρών. 

Γι' αυτό λοιπόν περιορίστε την κατανάλωση αλατιού και ζάχαρης για να αποχωριστείτε την όψη φλοιού πορτοκαλιού από τους γλουτούς σας.

Δεν πλήρωσες κλήση της Τροχαίας; Θα σου τα "τραβήξουν" από την τράπεζα, χωρίς να σε ρωτήσουν

Ξέχνα τα αυτά που ήξερες. Έπαιρνες την κλήση της Τροχαίας και την έσκιζες; Έλεγες "ρε δεν πα΄να με γράφουν, εγώ δεν πλερώνω"; 

Τώρα.... αν δεν πληρώσεις, θα σου τα πάρουν αυτόματα, χωρίς να σε ρωτήσουν, χωρίς να σε προειδοποιήσουν και χωρίς να σε ενημερώσουν, από τον λογαριασμό σου στην τράπεζα. 

Αν έχεις βέβαια. Αν δεν έχεις, μην ανησυχείς. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. 

Αυτές είναι οι νέες ρυθμίσεις του Υπουργείου Οικονομικών, που δίνουν το δικαίωμα στην εφορία, να "σηκώνει" λεφτά του φορολογούμενου, από τραπεζικούς του λογαριασμούς, σε περίπτωση που ο πολίτης έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές. 

Κι έτσι, όλοι οι Έλληνες θα σηκώσουν τα λεφτά τους από τις τράπεζες, για να μην τους τα σηκώνει η εφορία και μετά θα μας καλούν να χρηματοδοτήσουμε την αναδιάρθρωση των τραπεζών !!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τι αλλάζει για τους ανήλικους στο Facebook;;;

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τι αλλάζει για τους ανήλικους στο Facebook;;;Μέχρι τώρα, το μεγαλύτερο κοινό που μπορούσαν να επιλέξουν οι ανήλικοι στο Facebook για όσα κοινοποιούν ήταν οι...
φίλοι των φίλων τους. 

Αυτός ο περιορισμός ίσχυε, «επειδή θέλουμε να προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα των νεότερων ατόμων» εξηγούσε η μεγαλύτερη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης στο Ίντερνετ.


Πάνε Δυο Χρόνια Που Είσαι Απλά Μια Στατιστική…

anergia oaed  Πάνε δυο χρόνια που είσαι απλά μια στατιστική...Το Α είναι για νέα εγγραφή, το Β για την ανανέωση… Της ανεργίας σου. 
Πρόσεξε καλά μην τυχόν και πάρεις λάθος χαρτάκι! 
Γύρω σου μάτια γυάλινα. Και βλέμματα χωρίς χρώμα. Λες και τον κόσμο κατέλαβε μια μουσική που δεν έχει νότες!

Βρέθηκαν οι γονείς της Μαρίας; - "Μας είπαν ότι το κοριτσάκι μας γεννήθηκε νεκρό, το φέρετρο ήταν άδειο"

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός άντρα που πιστεύει πως η Μαρία που εντοπίστηκε ...
στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα, είναι το κοριτσάκι που έφεραν στον κόσμο το 2009 και οι γιατροί τους είπαν πως γεννήθηκε νεκρό. 

Το φέρετρο όμως ήταν άδειο και το πτώμα δε βρέθηκε ποτέ! 

Ένα παράλληλο θρίλερ εκτυλίσσεται στη Θεσσαλονίκη όπου ζευγάρι εμφανίστηκε στην αστυνομία με βάσιμες υποψίες ότι η μικρή Μαρία που βρέθηκε στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα είναι το χαμένο τους παιδί







"Θα επενδύσουμε αφού η τρόικα ισοπεδώσει την Ελλάδα"

German-AkropoliΟΜΟΛΟΓΟΥΝ "ΚΑΤΟΧΙΚΟ" ΣΧΕΔΙΟ

Γερμανός πρεσβευτής: "Θα επενδύσουμε αφού η τρόικα ισοπεδώσει την Ελλάδα"







Οι Νέοι Μισθοί Μετά Τη Νέα Παρακράτηση!

PSALIDI MISTHON Οι νέοι μισθοί μετά τη νέα παρακράτηση!

Απώλειες έως και 88 ευρώ τον μήνα θα έχουν στις αμοιβές τους από το 2014 οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι στον ιδιωτικό τομέα, ενώ στον δημόσιο οι απώλειες στους μισθούς και τις συντάξεις θα φτάσουν τα 102 ευρώ.

«Εσπασαν» τα τηλέφωνα στο Χαμόγελο του Παιδιού για τη μικρή Μαρία

«Εσπασαν» τα τηλέφωνα στο Χαμόγελο του Παιδιού για τη μικρή ΜαρίαΔεκάδες είναι τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που δέχεται το Χαμόγελο του Παιδιού, από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο, για τη μικρή Μαρία. 

Η ιστορία του κοριτσιού έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον και το τηλεφωνικό κέντρο του Χαμόγελου του Παιδιού δέχεται δεκάδες κλήσεις από ανθρώπους που όπως λένε έχουν δει το κοριτσάκι σε διάφορα σημεία, αλλά και από γονείς που ψάχνουν τα εξαφανισμένα παιδιά τους. Πολλοί είναι επίσης αυτοί που εκφράζουν την επιθυμία να υιοθετήσουν το ξανθό κορίτσι.

Άνοιξε η αυλαία του Θεάτρου Άβατον

Πρεμιέρα για τις παραστάσεις στο Θέατρο Άβατον και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε από την παρουσίαση των έργων από τους παραγωγούς και τους πρωταγωνιστές τους. Βρεθήκαμε λοιπόν στο Γκάζι, Ευπατρίδων 3, όπου τύχαμε θερμής υποδοχής. Αφού ξεναγηθήκαμε στους χώρους του θεάτρου, παρατηρήσαμε πως η σκηνή βρίσκεται ακριβώς δίπλα στις θέσεις των θεατών, κάτι που πρακτικά βοηθάει κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, βάζοντας τον θεατή μέσα στο δράμα.

ΔΕΙΤΕ: Παιδιά αστέρων που δεν γνωρίζαμε πόσο σέξι είναι

Παιδιά αστέρων που δεν γνωρίζαμε πόσο σέξι είναι! Εκτός από πλούτη και διάσημους γονείς, διαθέτουν ομορφιά, γοητεία και σεξ απίλ...


Κι αν σας πούμε ότι το γνωρίζαμε για όλους θα ήμασταν σίγουρα ψεύτες!

Δείτε οκτώ παιδιά αστέρων της μεγάλης οθόνης και της μουσικής σκηνής, που δεν ξέραμε πόσο ακαταμάχητα σέξι είναι!


ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΝΕΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΣΤΟ 20% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!

Τα δημοσκοπικά στοιχεία δείχνουν απόλυτη κατάρρευση της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΔΗΜ.ΑΡ. που μέχρι πρόσφατα συμμετείχε στην κυβέρνηση των μνημονίων. Επίσης, παρατηρείται άνετη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ με δεύτερη τη Χρυσή Αυγή.

Το αν είναι ακριβής ή όχι μπορείτε να το διαπιστώσετε από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού και του κ. Βενιζέλου οι οποίοι αμφότεροι δηλώνουν μετά στόμφου ότι …

“θα εξαντλήσουμε την τετραετία”!

Κρατηθείτε καλά λοιπόν και …πάμε :  

Γυναίκες VS Άντρες






Ποιο είναι το αγαπημένο τους σπορ; Η αγαπημένη απασχόληση; Η τέλεια βραδιά;










ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Έντεκα νεκροί από πτώση αεροσκάφους στο Βέλγιο!



Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων πριν λίγη ώρα κατέπεσε μικρό αεροσκάφος στο Βέλγιο, ενώ γίνεται λόγος για έντεκα νεκρούς.

το αεροπλάνο που μετέφερε ομάδα αλεξιπτωτιστών, κατέληξε στο έδαφος στην περιοχή Ναμούρ, νοτιοανατολικά του Βελγίου, λίγη ώρα από την απογείωσή του.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ενδέχεται να παρουσιάστηκε βλάβη στα φτερά του αεροσκάφους, ενώ όλοι οι επιβάτες καθώς και οι κυβερνήτες έχασαν τη ζωή τους.
Την ίδια ώρα, λέγεται πως τρεις από τους επιβάτες είχαν επιχειρήσει να ανοίξουν τα αλεξίπτωτά τους προσπαθώντας να σωθούν, ενώ αυτόπτης μάρτυρας έκανε λόγο για έντονη λάμψη στον ουρανό και δυνατό θόρυβο από την πτώση του αεροσκάφους.

Νεαροί έριξαν αβγά στον Μπαρόζο

Νεαροί έριξαν αβγά στον Μπαρόζο

Δύο νεαροί επιτέθηκαν φραστικά στον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ-Μανουέλ Μπαρόζο και στη συνέχεια του πέταξαν αβγά, θέλοντας να αποδοκιμάσουν την πολιτική που ακολουθεί η ΕΕ στα θέματα της οικονομίας και της μετανάστευσης.

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων





Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων.









Πεδίο μάχης το κέντρο της Ρώμης - Εκτεταμένα επεισόδια στην πορεία κατά της λιτότητας [εικόνες]

Πεδίο μάχης το κέντρο της Ρώμης - Εκτεταμένα επεισόδια στην πορεία κατά της λιτότητας [εικόνες]Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι δρόμοι έξω από το ιταλικό υπουργείο Οικονομικών , αλλά και τη γερμανική πρεσβεία στη Ρώμη, όταν διαδηλωτές που συμμετείχαν σε μεγάλη διαδήλωση κατά της λιτότητας, συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Φορώντας τις χαρακτηριστικές άσπρες μάσκες των Anonymous, αλλά και μαύρες μάσκες, ομάδα διαδηλωτών πέταξε μπουκάλια, μολότοφ, πέτρες και αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς προς τις αστυνομικές δυνάμεις. 

Η τελευταία συνέντευξη του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Η τελευταία συνέντευξη του Λάμπρου ΚωνσταντάραΛάμπρος: ίσως να μην ξανασυναντηθούμε...

σχόλιο Γ.Θ : Εμείς να ευχόμαστε να ανταμώσουμε ξανά.
Η προσευχή μας και ο πνευματικός μας αγώνας να δώσει το δικαίωμα στο Κύριο της ζωής και του θανάτου να σώσει όλα τα αδέρφια μας και εμάς τους ίδιους. Να ανταμώσουμε ξανά και παντοτινά στην Ποθεινή Πατρίδα της Αιωνιότητας. Στην αγκαλιά του Κύριού μας και Θεού μας.  

Υπουργοί εναντίον Τρόικα με εντολή Σαμαρά - Ντιρεκτίβα για τροχιά σύγκρουσης

Υπουργοί εναντίον Τρόικα με εντολή Σαμαρά - Ντιρεκτίβα για τροχιά σύγκρουσης

Σε κλίμα έντασης και αμοιβαίας καχυποψίας αναμένεται να εξελιχθεί το θρίλερ της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, με την Αθήνα να στέλνει μήνυμα ότι αφενός νέα οριζόντια μέτρα δεν πρόκειται να γίνουν δεκτά και αφετέρου ότι πρέπει επιτέλους να δοθεί μία λύση με το πρόβλημα του χρέους. Από την άλλη, σαφές είναι και το μήνυμα στέλνουν οι δανειστές για υπογραφή ενός ακόμη Μνημονίου με τη σύναψη νέας δανειακής συμφωνίας, ύψους περίπου 10 δισ. ευρώ, αμφισβητώντας ανοικτά τα στοιχεία για το δημοσιονομικό και το χρηματοδοτικό κενό. Στόχος να διατηρήσουν τον έλεγχο του ελληνικού προγράμματος τουλάχιστον μέχρι το 2016.

Εξωσωματική γονιμοποίηση: Νέα 5λεπτη μέθοδος με μεγάλη επιτυχία

Εξωσωματική γονιμοποίηση: Νέα 5λεπτη μέθοδος με μεγάλη επιτυχία
Με μικρές αλλαγές στη δοσολογία των φαρμάκων της εξωσωματικής γονιμοποίησης, οι επιστήμονες κατόρθωσαν μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας, λιγότερες παρενέργειες και μείωση της όλης διαδικασίας σε 5 λεπτά. Μάλιστα, η μέθοδος εμφανίζει να έχει καλύτερα ποσοστά σε γυναίκες ηλικίας 40 ετών.
Πρόκειται για μία νέα τεχνική εξωσωματικής γονιμοποίησης η οποία διαρκεί λιγότερο από πέντε λεπτά και έχει το μισό κόστος σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους.

«Παραδομένη» στις φλόγες η νοτιοανατολική Αυστραλία


Οι δασικές πυρκαγιές μπορεί να διαρκέσουν εβδομάδες, δηλώνουν αξιωματούχοι 

- Ενας νεκρός μέχρι στιγμής

- 200 σπίτια έχουν καταστραφεί 

- Ενα εκατ. στρέμματα έχουν καεί

Ελληνίδα παρουσιάστρια ειδήσεων topless! (ΦΩΤΟ)

Ποια σέξι Ελληνίδα παρουσιάστρια ειδήσεων σε ...
μεγάλο κανάλι κάνει topless μπάνιο στη θάλασσα και αποκαλύπτει το πλούσιο στήθος της; Η απάντηση με ένα "κλικ" στο sportdog!

Είναι σίγουρα μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης.


Κύμα αναλήψεων από τις τράπεζες λόγο κατασχέσεων για χρέη στο δημόσιο

κύμα αναλήψεων (2)Φρένο στις αθρόες κατασχέσεις λογαριασμών ακόμη και για μικροποσά επιχειρούν να βάλουν οι τράπεζες, οι οποίες βρίσκονται αντιμέτωπες με μαζικά αιτήματα που σε ορισμένες περιπτώσεις αφορούν οφειλές της τάξης των 5 και 10 ευρώ. Στόχος να μπει ένα όριο π.χ. 50 ευρώ, κάτω από το οποίο δεν θα διεκπεραιώνονται παρόμοια αιτήματα, τα οποία δεν δημιουργούν ουσιαστικό εισπρακτικό όφελος για το Δημόσιο, αλλά είναι ικανά να προκαλέσουν ανησυχία και πανικό στους καταθέτες.

Το 84,8% δηλώνει δυσαρεστημένο με την κυβέρνηση

kalpes-psifodeltia
Δυσαρεστημένη με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση δηλώνει η συντριπτική πλειοψηφίά των πολιτών, όπως προκύπτει από τα ευρήματα δημοσκόπησης της εταιρείας “Metrisi” για την εφημερίδα “Παραπολιτικά”.
Η δημοσκόπηση δείχνει ότι το 84,8% των πολιτών δηλώνει λίγο ή καθόλου ικανοποιημένο από την κυβέρνηση, ενώ μόλις το 13,2% υποστηρίζει ότι είναι πολύ ή αρκετά κανοποιημένο.
Στον αντίποδα, στο ερώτημα της δημοσκόπησης για το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι πολίτες από την Αξιωματική Αντιπολίτευση, το 87,6% δηλώνει λίγο ή καθόλου ικανοποιημένο, και το 8,8% πολύ ή αρκετά.