Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ο Ομπάμα απορρίπτει το σχέδιο των Ρεπουμπλικανών


Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα απέρριψε το σχέδιο των Ρεπουμπλικανών για βραχυπρόθεσμη παράταση ορίου το χρέους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν, ο Αμερικανός πρόεδρος «δεν έκανε δεκτό αλλά ούτε και απέρριψε» το σχέδιο των Ρεπουμπλικανών περί μιας μεσοπρόθεσμης αύξησης του ορίου του αμερικανικού χρέους.

Πόσο Ψυχάρης είσαι;


Βλέπω και ξαναβλέπω το παρακάτω video και αναρωτιέμαι αν έχω χαζέψει, αν το μυαλό μου αδυνατεί για κάποιο λόγο να δεχθεί όλες τις πληροφορίες που του δίνουν. Προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. 
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Ψυχάρης ζητάει χθες τον λόγο στη Βουλή και μάλιστα «επί του προσωπικού» κατά τη διάρκεια μιας ψηφοφορίας για την άρση της ασυλίας κάποιων βουλευτών.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ: Ποια είναι τα κορυφαία λάθη ανδρών και γυναικών

Μια καινούρια γνωριμία, αν μη τι άλλο, είναι αναζωογονητική...
τονώνει την αυτοπεποίθηση και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις να… παραμυθιαστείτε για το μέλλον. Αμάν, τι λάθος έκανα πάλι;

Και εκεί που όλα πάνε όμορφα και ωραία αποφασίζετε (ασυναίσθητα ελπίζω) να βγάλετε τον κακό «εργένικο και εμμονικό» εαυτό σας. Με απλά λόγια, να κάνετε όλα αυτά τα λάθη που, ενώ είχατε όλα τα φόντα να σπάσετε τη γκαντεμιά της μοναξιάς σας, σας οδηγούν στο να μείνετε για μία ακόμη φορά με την απορία: τι έκανα πάλι; 

Καλή η αποδοχή (ότι κάτι κάνατε εσείς δηλαδή), αλλά μήπως ήρθε η ώρα να…συμμορφωθείτε;

Αγριεύει η κόντρα Τσίπρα - Σαμαρά για τις υποκλοπές στο ΣΥΡΙΖΑ. Τι γράφει η ΑΥΓΗ

Χοντρή κόντρα Τσίπρα - Σαμαρά για τις υποκλοπές στο ΣΥΡΙΖΑ. Τι γράφει η ΑΥΓΗ

Σε χοντρή κόντρα μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα εξελίσσεται η υπόθεση της υποκλοπής των τηλεφωνημάων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευών του κόμματος και της κυβέρνησης.

Κ.Λαγκάρντ: Παραδέχθηκε ότι έρχονται νέα εισπρακτικά μέτρα!

 
Σε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της Συνόδου του ΔΝΤ η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε σήμερα πως αν χρειαστούν νέα μέτρα αυτά δεν θα είναι επιπρόσθετα δημοσιονομικά και δεν θα είναι «οριζόντια» σε μισθούς και συντάξεις.

Κατατέθηκε η τροπολογία για την παράταση παραγραφής φορολογικών υποθέσεων

troktiko
Τροπολογία που αποσκοπεί στη διευκόλυνση των φορολογικών ελέγχων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κατέθεσε απόψε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών.
Η τροπολογία προβλέπει την παράταση των προθεσμιών παραγραφής…

του δικαιώματος του Δημοσίου να κοινοποιεί φύλλα ελέγχου και να επιβάλει φόρους, τέλη, πρόστιμα ή εισφορές, σε δύο κατηγορίες περιπτώσεων: Αφ» ενός για υποθέσεις για τις οποίες εκκρεμεί η απάντηση ή αποστολή στοιχείων από άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε. ή τρίτες χώρες βάσει της αμοιβαίας διοικητικής ή δικαστικής συνδρομής – και αφ» ετέρου, για υποθέσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί εισαγγελικές παραγγελίες, εντολές ελέγχου ή έρευνας με βάση διαβιβασθείσα πληροφορία από δικαστικές ή ελεγκτικές αρχές, όπως το ΣΔΟΕ, η Αρχή κατά της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κλπ.

Στο πλαίσιο των παραπάνω, οι προθεσμίες που έληγαν την 31η Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, θα παραταθούν κατά δύο έτη μετά την υπερψήφιση της τροπολογίας.

Αναγνωρίστε τα συμπτώματα της κατάθλιψης

Αυτό το άρθρο απευθύνεται σε όποιον θέλει να μάθει περισσότερα για τα συμπτώματα της κατάθλιψης και να έχει τη δυνατότητα να κάνει καλύτερες επιλογές για τον εαυτό του ή για κάποιον δικό του.

Πώς μπορώ να ξέρω;

12 τρόποι για να κάνετε τη γυναίκα σας να φτάσει στην κορύφωση

12 τρόποι για να κάνετε τη γυναίκα σας να φτάσει στην κορύφωση

Στην πραγματικότητα, μερικές γυναίκες το σκέφτομαι εξίσου συχνά, αν όχι περισσότερο, από τους συντρόφους τους. Οι φαντασιώσεις τους έχουν ευρύ φάσμα στάσεων από κολπικό έως και πρωκτιkό έρωτα. Αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους, ο πιο σημαντικός είναι ότι οι γυναίκες δημιουργούν μια τέλεια ισορροπία μεταξύ του επιπέδου δυσκολίας και της μέγιστης ευχαρίστησης. Να είστε σίγουροι πως και οι γυναίκες απολαμβάνουν τα “ακροβατικά” στο κρεβάτι αλλά της παρακάτω στάσεις της απολαμβάνουν σίγουρα περισσότερο.

Facebook app και Messenger app, έρχονται αλλαγές σε iOS7, iPhone και iPad

Facebook app και Messenger app, έρχονται αλλαγές σε iOS7, iPhone και iPad
Σημαντικές αλλαγές ετοιμάζει το Facebook για τα δύο apps στο iOS 7. Τα νέα Facebook app και Facebook Messenger apps θα αλλάξουν εμφάνιση και λειτουργικότητα πολύ σύντομα.

Τα αναντικατάστατα τρόφιμα για ένα παιδί

Η παιδική ηλικία έχει ιδιαίτερες ανάγκες και διατροφικές απαιτήσεις που πρέπει καθημερινά να καλύπτονται. 
Κάποια μάλιστα συστατικά αν δεν προσληφθούν ενδεχομένως να εμποδίσουν την ομαλή ανάπτυξη ενός παιδιού. 

Ας δούμε από ποιες τροφές μπορούμε να τα πάρουμε και δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή ενός παιδιού: 





ΔΕΙΤΕ: Αθάνατη Ελληνίδα μάνα....Πανταχού παρούσα...

Σάντος: Θα διεκδικήσουμε την απευθείας πρόκριση μέχρι τέλους


Ο Φερνάντο Σάντος συνέστησε προσοχή στην Σλοβακία, λέγοντας πως ότι δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο την κάνει πιο επικίνδυνη, ενώ επανέλαβε πως η Ελλάδα θα διεκδικήσει την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ μέχρι τέλους. Τι είπε για τον Μήτρογλου, τον Παπασταθόπουλο, αλλά και τους Βάις, Στοχ...

Μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια του Μουντιάλ


Τεράστιο το ενδιαφέρον για ένα εισιτήριο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας. Πάνω από 6.000.000 αιτήσεις δέχθηκε η FIFA κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης διάθεσής τους.


Regling (ESM): Η Ελλάδα θα λάβει πιθανότατα νέο πακέτο διάσωσης εντός του 2014


Η Ευρωζώνη διαθέτει ισχυρό οπλοστάσιο - Αν χρειαστεί, θα το ενεργοποιήσει

Τη χορήγηση ενός νέου, τρίτου δανείου προς την Ελλάδα εντός του επόμενου έτους, 2014, επιβεβαιώνει εκ νέου ο Klaus Regling, επικεφαλής του μηχανισμού στήριξης της Ευρωζώνης, ESM.

Αντιπαράθεση για το προσχέδιο του προϋπολογισμού στη Βουλή

Αντιπαράθεση για το προσχέδιο του προϋπολογισμού στη Βουλή

Η διαπίστωση αισθητής μείωσης των κρατικών δαπανών και η ανάγκη για παρεμβάσεις ανακούφισης των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων, υπήρξαν τα μόνα σημεία σύμπτωσης στις τοποθετήσεις επί του προσχεδίου του κρατικού Προϋπολογισμού του 2014, κατά τη συζήτησή του στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.
Απέναντι στην κυβερνητική πλειοψηφία και τις εισηγήσεις της περί επίτευξης πρωτογενούς πλεονάσματος και ένταξης της ελληνικής οικονομίας “σε τροχιά ανάπτυξης” το 2014, η αντιπολίτευση υποστήριξε πως το πρωτογενές πλεόνασμα, ακόμα και αν επιτευχθεί, θα έχει οικοδομηθεί σε αντιαναπτυξιακή βάση, ενώ αμφισβήτησε ιδιαίτερα το διαχειρίσιμο του δημοσίου χρέους. Ιδιαίτερα επικριτική υπήρξε και η Δημοκρατική Αριστερά, ενώ ο Φίλιππος Σαχινίδης (ΠΑΣΟΚ), χωρίς να αμφισβητεί τις προβλέψεις του προσχεδίου, διέκρινε σ’ αυτό “επιλεκτικές αποσιωπήσεις”.

«Στα πρόθυρα της χρεοκοπίας η Alitalia»



Τα ιταλικά συνδικάτα προειδοποίησαν σε συνέντευξη Τύπου σήμερα για μια ακόμη φορά ότι η ιταλική αεροπορική εταιρία Alitalia έχει φθάσει στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και η κατάσταση είναι «δραματική».

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΔΥΟ ΞΑΝΘΙΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΔΙ ΕΝΟΣ ΔΕΝΤΡΟΥ…



Η μία από αυτές πριονίζει το κλαδί στο οποίο κάθονται…

Μια γριά που τυχαίνει να περνά από κάτω τις βλέπει και τους φωνάζει:
- Καλέ κορίτσια τι κάνετε εκεί; Θα πέσετε βρε!
Οι ξανθιές αδιαφορούν και συνεχίζουν ώσπου το κλαδί σπάει, πέφτουν κάτω, και οδηγούνται στο νοσοκομείο με βαρύτατες κακώσεις σε όλο το σώμα.
Καθώς βρίσκονται σε διπλανά κρεβάτια η μία από τις δύο βλέπει τη γριά που είχαν δει όταν βρίσκονταν στο δέντρο να περιφέρεται μέσα στο νοσοκομείο.
Έντρομη γυρίζει στη φίλη της και της λέει:
- Κοίτα, κοίτα το μέντιουμ…

Τα 8 σeξουαλιά όνειρα και η ερμηνεία τους

Όλοι λίγο πολύ έχουμε δει ένα τέτοιου είδος όνειρο και έχουμε αναστατωθεί...



Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι για αυτά ( εκτός αν είδες το πρώην αφεντικό σου μέσα –ίου). Εμείς μαζέψαμε τα 8 πιο συχνά σeξουαλικής φύσεως όνειρα και σου τα εξηγούμε.




Γνωστή Ελληνίδα αποκάλυψε ότι έχει πάει με γυναίκα!

Ο λόγος για την...


Έκαναν με τους φόρους τον νοικοκύρη... μπαταχτσή

Του Ν.Γ.Δρόσου
Τα στοιχεία για τα ληξιπρόθεσμα χρέη που δημοσιεύτηκαν χθες καθιστούν σαφές ότι η παρούσα φορολογική πολιτική είναι απλά αδιέξοδη. Ο εύκολος στόχος δεν έχει άλλες αντοχές…

Έκαναν με τους φόρους τον νοικοκύρη... μπαταχτσή
Φίλτατοι, καλή σας ημέρα!

Τα στοιχεία που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα σχετικά με την πορεία των φορολογικών εσόδων και των ληξιπρόθεσμων οφειλών έναντι του δημοσίου, κατά το 8μηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου 2013, συνιστούν την πλέον σαφή ομολογία ήττας εκ μέρους όσων σκαρφίστηκαν την οικονομική πολιτική της χώρας, είτε αυτοί βρίσκονται στην τρόικα, είτε στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν κατορθώσει να κάνουν 2,819 εκατ. πολίτες αυτής της χώρας, δηλαδή περίπου τα δύο τρίτα του πληθυσμού της, εάν συνυπολογίσουμε και την άμεση οικογένειά τους,  να εμφανίζουν ληξιπρόθεσμες οφειλές συνολικού ύψους 22,34 δισ. ευρώ έως τον Αύγουστο, αυξημένους κατά 271.670 υπόχρεους από την αρχή του έτους ή κατά 813.421 έναντι του μηνός Ιουλίου.
Μόνον τον μήνα Αύγουστο τα νέα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο αυξήθηκαν κατά 692 εκατ. ευρώ εκ μέρους των φυσικών προσώπων, ενώ εάν συνυπολογίσουμε και τις επιχειρήσεις (340 εκατ. ευρώ)ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ.


Πώς θα προλάβεις έναν χωρισμό



Κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να προλάβεις έναν χωρισμό

Για πολλούς ανθρώπους που η σχέση τους πήρε την κάτω βόλτα και έπαψαν να είναι 
ευτυχισμένοι, αντιλαμβάνονται τον επικείμενο χωρισμό. Ακόμα και όταν διαμαρτυρηθούν 
ότι δεν τον περίμεναν, στην πραγματικότητα τα σημάδια του χωρισμού ήταν εκεί, απλώς δεν 
τους έδωσαν την πρέπουσα προσοχή ή αποφάσισαν να εθελοτυφλήσουν.

Για πολύ κόσμο η αίσθηση που έχουν σε μια σχέση που δεν πάει καλά περιγράφεται ως εξής:
«είναι σαν να βρίσκομαι σε ένα αυτοκίνητο που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ξαφνικά βλέπω 
μπροστά μου έναν τσιμεντένιο τοίχο».
Αν όμως κανείς προσέχει τα σημάδια γύρω του και κάνει τις αναγκαίες αλλαγές, το αυτοκίνητο 
μπορεί να σταματήσει χωρίς να συντριβεί στον τοίχο. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και όταν κανείς
αντιλαμβάνεται έναν επικείμενο χωρισμό: αν κάνει τις απαιτούμενες αλλαγές είναι πολύ πιθανό 
ότι ο χωρισμός δεν θα έρθει.

Υπέρτατη Διαπλοκή


Μόλις μία ημέρα μετά την απόπειρα να «θαφτεί» στα αζήτητα η λίστα Λαγκάρντ μαζί με όλες τις υπόλοιπες λίστες των μεγαλόσχημων φοροφυγάδων, η κυβέρνηση έκανε ακόμη ένα δωράκι, αυτή τη φορά στους φίλους της μεγαλοκαναλάρχες.

Το ΠΑΣΟΚ καταλογίζει στον Στουρνάρα προσωπικά μικροπολιτικά παιχνίδια

Το ΠΑΣΟΚ καταλογίζει στον Στουρνάρα προσωπικά μικροπολιτικά παιχνίδια
Μενού… Στουρνάρα περιελάμβανε η σύσκεψη του ΚτΕ του ΠΑΣΟΚ που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι. Οι μετέχοντες βουλευτές δεν μίλησαν και με τα… καλύτερα λόγια για τον υπουργό Οικονομικών στον οποίο καταλόγισαν «προσωπικά μικροπολιτικά παιχνίδια» με αφορμή τις διαρροές του υπουργείου Οικονομικών στο θέμα του πετρελαίου θέρμανσης.

5 βασικές ενδείξεις που μαρτυρούν ότι η σχέση σας βασίζεται μόνο στο sex

5 βασικές ενδείξεις που μαρτυρούν ότι η σχέση σας βασίζεται μόνο στο sex


Το sex και οι σχέσεις είναι 2 πράγματα εντελώς διαφορετικά. Βασικά μπορεί η σχέση να προυποθέτει το sex αλλά δυστυχώς το sex δεν προυποθέτει τη σχέση κι ας μπερδευόμαστε καμιά φορά!


«Συναισθηματική Διαλεκτική» Μέθοδος Υποκριτικής και Προσωπικής Ανάπτυξης



Στις 14 Οκτωβρίου ξεκινάνε οι νέες ομάδες «Συναισθηματικής Διαλεκτικής»
του Στέλιου Καλαθά, στο Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3 στο Γκάζι και στο ΚΕ.Ψ.Υ.Π.Α στο Μαρούσι.

Χειροπέδες σε προϊσταμένη Εφορίας που ζητούσε φακελάκι

troktiko
Συνελήφθη από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων
61χρονη Προϊσταμένη Εφορίας στην Αθήνα, διότι ζητούσε «φακελάκι» για να
επισπεύσει τη διαδικασία συμψηφισμού της επιστροφής φόρου σε εταιρεία…


Η σύλληψή της έγινε χθες και σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.

«Δεν θα υποκύψουμε στις αμερικανικές πιέσεις», απαντά η Αίγυπτος


Κριτική στην απόφαση των ΗΠΑ να περικόψουν μεγάλο μέρος της οικονομικής βοήθειας 960 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο προς την Αίγυπτο άσκησε η κυβέρνηση της αραβικής χώρας.

«Δεν θα υποκύψουμε στις αμερικανικές πιέσεις και θα συνεχίσουν την πορεία μας προς τη δημοκρατία», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου, Μπαντρ Αμπντελατί.

13 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι


13 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
Αν και είναι γνωστό από αιώνες ότι το πράσινο τσάι κάνει καλό στην υγεία, μόνο πρόσφατα οι θεραπευτικές του ιδιότητες διερευνήθηκαν επιστημονικά. Είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικές ουσίες που συμβάλλουν στην καταπολέμηση των βλαβερών για τον οργανισμό ελευθέρων ριζών οξυγόνου, οι οποίες προκαλούν ασθένειες, όπως ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Χάρη σε ένα ισχυρό θρεπτικό συστατικό του φυτού του πράσινου τσαγιού, που ονομάζεται επιγαλλοκατεχίνη, το ποτό αυτό αποδεικνύει ότι η φύση προσφέρει πραγματικά τα καλύτερα… φάρμακα. Υπάρχουν περισσότεροι λόγοι από όσους ίσως γνωρίζετε, για να αρχίσετε να πίνετε πράσινο τσάι.

ΤΡΑΓΚΑΣ : H ΧΑ ανεβαίνει συνεχώς (mp3)

Συνοπτικά είπε: 
Τα πλήθη παρακολουθούν με ανάμικτα συναισθήματα. 

Τα κόμματα καταργούνται στις κάλπες. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να συμβεί γιατί οι κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά 6-8 μονάδες, αυτή είναι η πραγματικότητα και η ΧΑ ανεβαίνει συνεχώς.

 


Ως Μακεδονία αναφέρονται τα Σκόπια στο βιβλίο της Γ” Λυκείου - ΒΙΝΤΕΟ


Στο βιβλίο της Γ” Λυκείου το οποίο διδάσκεται τη φετινή χρονιά στους μαθητές στα Ελληνικά σχολεία, το κράτος των Σκοπίων αναφέρεται ως… Μακεδονία.


Δείτε τη ΓΩΓΩ από το “Καφέ της Χαράς” με ΜΑΓΙΟ και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό…

troktiko
Η μικρή Γωγώ (Ελένη Λιάσκα) από το Κολοκοτρωνίτσι μεγάλωσε και έγινε μια πολύ όμορφη γυναίκα…




To νέo iPhone 5S και 5C έρχεται στην Ελλάδα

To νέo iPhone 5S και 5C έρχεται στην Ελλάδα

Στις 25 Οκτωβρίου έρχονται στην Ελλάδα τα νέα iPhone 5S και 5C της Apple. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Vodafone αλλά και της Cosmote, το νέο iPhone έρχεται στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων στις 25 Οκτωβρίου.

4 Κόλπα για να φαίνεται το στήθos σας μεγαλύτερο με φυσικό τρόπο

Όλες ξέρουμε ότι το πλούσιο μπούστο είναι ένα δυνατό σημείο στη γυναίκα. Είναι σίγουρο ότι οι περισσότερες από εμάς θέλουμε να αποκτήσετε πλουσιότερο μπούστο.


Να πως θα τα καταφέρετε:




Σε πάρτι οργίων η κόρη Προέδρου

Σε πάρτι οργίων η κόρη Προέδρου
Ακόμα ένα σκάνδαλο, αυτήν τη φορά «ροζ» απόχρωσης, συγκλονίζει την πολιτική σκηνή της Τσεχίας. Λίγο καιρό αφότου ο πρόεδρος Μίλος Ζέμαν χρειάστηκε να δικαιολογηθεί για το δημόσιο τρέκλισμά του υποστηρίζοντας πως ήταν άρρωστος, και όχι μεθυσμένος, τώρα θα πρέπει να βρει μια δικαιολογία για τις... prive αταξίες της 19χρονης κόρης του.
Η ξανθιά Κατερίνα Ζεμάνοβα καταγράφηκε από τον φακό να διασκεδάζει -μάλλον υπό την επήρεια μπόλικου αλκοόλ- σε πάρτι όπου καλεσμένοι ήταν και επαγγελματίες πορνοστάρ.

Τι κρύβεται πίσω από τη μείωση της γυναικείας λίμπιντο ;



Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις γυναικών που έχουν σχέση με άνδρες τους οποίους αγαπάνε μεν πολύ και με τους οποίους περνάνε υπέροχα, αλλά το σεξ δεν είναι αυτό που ονειρεύονται, ίσως γιατί λείπει το πολύ πάθος κι υπάρχει αρκετός ρομαντισμός. Αποτέλεσμα είναι ότι πολλές γυναίκες αρχίζουν να έχουν δεύτερες σκέψεις για το ταίρι τους, θυμούνται ίσως τον πρώην τους και προσπαθούν να τονώσουν τη σχέση τους σεξουαλικά, ενώ συνήθως η ερωτική τους διάθεση δεν είναι στα ύψη.


Financial Times: Θύμα πολιτικής δίωξης η Χρυσή Αυγή - Τα ποσοστά της θα ανέβουν!

Financial Times: Θύμα πολιτικής δίωξης η Χρυσή Αυγή - Τα ποσοστά της θα ανέβουν!

Πονοκέφαλο και ιδιαίτερη ανησυχία έχουν προκαλέσει σε πολιτικούς αναλυτές της Ευρώπης και των ΗΠΑ, όσα τραγελαφικά συμβαίνουν και απορρέουν από την πρωτοφανή και πρωτόγνωρη για τη νεότερη ελληνική πολιτική ιστορία, πολιτική δίωξη του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.


Από σήμερα το οικογενειακό επίδομα σε 497.000 δικαιούχους

Από σήμερα το οικογενειακό επίδομα σε 497.000 δικαιούχους


Την πρώτη και σε κάποιες περιπτώσεις και τη δεύτερη δόση του οικογενειακού επιδόματος θα ξεκινήσουν να παίρνουν από σήμερα σχεδόν μισό εκατομμύριο δικαιούχοι. Συνολικά θα καταβληθούν 189 εκατομμύρια ευρώΤο επίδομα θα λάβουν 263.000 που είναι ήδη δικαιούχοι του επιδόματος, αλλά και 234.000 που είναι νέοι δικαιούχοι.

Panasonic: Τέλος στις τηλεοράσεις «πλάσμα»


Η Panasonic ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να σταματήσει την παραγωγή τηλεοράσεων «πλάσμα» μέχρι τον Μάρτιο του 2014, στο πλαίσιο των διαρθρωτικών της μεταρρυθμίσεων, μετέδωσαν την Τετάρτη τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !!!

Μία γυναίκα στη Θεσσαλονίκη που είχε απολυθεί από την ΕΤ3, ...
αυτοκτόνησε πηδώντας στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ. Πρόκειται για διοικητική υπάλληλο η οποία εργάστηκε για αρκετά χρόνια στη δημόσια τηλεόραση.

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 27,6% η ανεργία - ΟΑΕΔ: Μειώθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι



Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ αναλυτικά ΕΔΩ 

Ελαφρά αυξημένο, στο 27,6%, ανήλθε το ποσοστό της ανεργίας τον Ιούλιο συγκριτικά με 27,5% ένα μήνα πριν.