Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

NTOY THΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ... ΑΝΘΡΑΚΕΣ "ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"!!!


Μια σημαντική εξέλιξη στην έρευνα για τα οπλοστάσια της χρυσής αυγής σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, πραγματοποιήθηκε από την αντιτρομοκρατική  εξονυχιστική έρευνα σε μοναστήρι στην Αττική. 

Βουλευτίνα παραιτείται για να παίξει σε «ταινία» του Σειρηνάκη!!!

40780


Φήμες θέλουν τη Lenovo να εξαγοράζει την HTC για να κάνει το βήμα σε Ευρώπη/ΗΠΑ

troktiko
Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ημέρες από την ανακοίνωση ζημιών στα αποτελέσματα τριμήνου για την HTC και ήδη έχει αρχίσει να αναπτύσσεται φημολογία περί πρόθεσης εξαγοράς της Ταϊβανέζικης εταιρείας, με πρώτο…
φαβορί τη Lenovo.



«Θύελλα» στην Τουρκία για το ντεκολτέ παρουσιάστριας

Το ντεκολτέ της σκανδάλισε τη συντηρητική κοινωνία της Τουρκίας και της στοίχησε την εργασία
. Ο λόγος για την Γκιοζντέ Καννζού, η οποία σε τηλεοπτικό σόου φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με ένα ελαφρώς αποκαλυπτικό κόψιμο στο σημείο του στήθους, που όμως... για την τουρκική κυβέρνηση αποτέλεσε «κόκκινο πανί»

Να τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν επιστρέψει στη δραχμή !

Να τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν επιστρέψει στη δραχμή!

Αν η Ελλάδα τολμήσει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη και επιστρέψει στη δραχμή τότε μια σειρά από τρομερά δεινά θα τη συνταράξουν:


Ποια είναι τα 15 βιβλία που θα πρέπει να διαβάσουμε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας!!






Δείτε τη λίστα με τα κορυφαία βιβλία από όλα τα είδη λογοτεχνίας τα οποία όλοι θα ήταν καλό να τα γνωρίζουμε αν όχι να τα έχουμε διαβάσει...

Δείτε τα και παρτέ κάποιες ιδέες για την επόμενο πιθανό λογοτεχνικό σας ταξίδι...


ΠΑΡΤΕ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ Tα 28 νέα μέτρα σοκ της Τρόικας

Να τί ζητάει η Τρόικα για τα επόμενα χρόνια. Πρόκειται για 28 σκληρά μέτρα που έρχονται να αποτελειώσουν τους πολίτες σε ένα ήδη καθημαγμένο τοπίο....

Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε:




Τα πέντε ''περίεργα'' πράγματα που ερεθίζουν τους άντρες στο SEX !



Στις 22 Οκτωβρίου η παρουσίαση του νέου iPad

H Apple έχει μερικά καινούργια προϊόντα να ανακοινώσει πριν το τέλος του 2013 και φαίνεται πως ένα από αυτά θα παρουσιαστεί σε μερικές εβδομάδες.

(Πηγή: AFP)


Η Σακίρα σαγηνεύει...


ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Γαμπρός πλάκωσε την νύφη στο ξύλο την ώρα του… γάμου!

807936951

Μπορεί τα τούρκικα σήριαλ να πηγαίνουν πολύ καλά στην ελληνική τηλεόραση, όμως η ζωή κλέβει την παράσταση!


Από τι κινδυνεύουν οι… υπναράδες ;

Είναι γνωστό ότι η έλλειψη ύπνου μπορεί να κάνει κακό στην υγεία
, όμως σύμφωνα με μια νέα έρευνα οι πολλές ώρες ύπνου μπορεί να κάνουν ακόμη μεγαλύτερο κακό.

Τόσο η έλλειψη, όσο και οι πολλές ώρες ύπνου αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης σοβαρών ασθενειών, όπως ο διαβήτης, η στεφανιαία νόσος, το άγχος και η παχυσαρκία υποστηρίζει η νέα αυτή έρευνα.

Θεραπείες-μύθοι για το κρύωμα

Θεραπείες-μύθοι για το κρύωμα


Όσο ο θερμοκρασία πέφτει, μπορεί να γίνουμε το επόμενο «θύμα» ενός κρυώματος. Κατά καιρούς ακούμε για πολλές λύσεις στην αντιμετώπισή του, ποιες είναι όμως πραγματικά αποτελεσματικές;

Καταρρίπτουμε τους… μύθους του κρυώματος και σας παρουσιάζουμε ποιες τακτικές να αποφύγετε.


Γιατί βλέπουμε λάμψεις και μυγάκια;

Τα προβλήματα της όρασης, είτε σοβαρά - είτε όχι εκδηλώνονται με διάφορα συμπτώματα τα οποία εμποδίζουν τους πάσχοντες να βλέπουν καλά.
Συνέπεια να παραπονιούνται συνεχώς αφού η καθημερινότητα τους επιβαρύνεται αφού δυσκολεύεται η ζωή τους!
Για το λόγο αυτό αφιερώστε λίγο χρόνο για να μάθετε στο άρθρο που ακολουθεί για ορισμένα κοινά συμπτώματα της δυσλειτουργίας των ματιών και τι μπορεί αυτά να σημαίνουν.

Του Ευάγγελου Μανουσάκη Χειρουργού – οφθαλμιάτρου
Τμηματάρχη Οφθαλμολογικού Τμήματος Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής
251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 

Δεν γυμνάζεσαι; Αυτά θα πάθει το σώμα σου μεγαλώνοντας !

Σας το λέμε για τη γυμναστική, αλλά δεν μας ακούτε. Πρέπει να κάνετε, αλλιώς τα αποτελέσματα δεν θα σας αρέσουν 

Ζητήσαμε, λοιπόν, την γνώμη και μια επιτυχημένης γυμνάστριας (που και είναι και ΦΑΙΝΕΤΑΙ) μήπως σας καταφέρουμε και σας σηκώσουμε από τον καναπέ.

“Θα χάσουμε γρήγορα;”, αυτή είναι η πιο συχνή ερώτηση που κάνουν οι πελάτισες στην Μάντη Περσάκη. “Μα, δεν είναι αυτό το ζητούμενο” τους απαντά. Το θέμα είναι να κάνουμε την γυμναστική τρόπο ζωής, μας λέει και από κοντά η σούπερ fit γυμνάστρια Μάντυ, σε ένα από τα τρία studio pilates που έχει, στη Νέα Σμύρνη. 


Σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να κάνετε ΣEΞ ( Για σας κορίτσια.. )


Το έχουμε πει αμέτρητες φορές αλλά δεν βλάπτει να το πούμε άλλη μία: Το sεx κάνει παντού καλό και μακάρι όλοι οι άνθρωποι, και το λέμε από καρδιάς αυτό, να μπορούσαν να κάνουν κάθε μέρα ή τουλάχιστον να μπορούσαν να το βρουν αμέσως μόλις το θελήσουν!


Swingers: Αυτή είναι η ΝΕΑ ΜΟΔΑ στο ΣΕΞ που έχει επεκταθεί σε όλο τον ΠΛΑΝΗΤΗ!!! Τι είναι ακριβώς;;;



To swinging είναι μια μορφή σεξ που ο ένας ή και τα 2 άτομα από ένα ζευγάρι με σταθερή
σχέση κάνουν σεξ με άλλους παρτενέρ ή τους ανταλλάσουν. Σε πολλά μέρη θεωρείται η πιο δημοφιλής κοινωνική δραστηριότητα όπου είτε οι swingers μαζεύονται σε ένα σπίτι ή πηγαίνουν στα λεγόμενα swinges club.



Σεξουαλικές φαντασιώσεις γυναικών: Οι 10 πιο συνηθισμένες

Κάθε γυναίκα στον πλανήτη γη έχει κάποια στιγμή της ζωής της σεξουαλικές φαντασιώσεις, τις οποίες ίσως μπορεί να ντρέπεται να αναφέρει και ίσως όχι.

Ανεξάρτητα αν είναι απλά η φίλη σας ή η γυναίκα σας, ο κατάλογος που αναφέρουμε παρακάτω με τις 10 πιο συνηθισμένες ερωτικές φαντασιώσεις των γυναικών, είμαστε σίγουροι ότι θα πλησιάζει κατά πολύ τις ερωτικές φαντασιώσεις των συντρόφων σας και τις οποίες πολύ πιθανά εσείς ούτε καν μπορείτε να φανταστείτε.


Οι γυναίκες είναι bisexual από τη φύση τους


Οι περισσότερες γυναίκες από τη φύση τους ενδιαφέρονται σεξουαλικά για τις άλλες γυναίκες και μάλιστα αυτή η συμπεριφορά ενισχύεται με το πέρασμα των χρόνων.

Ανάμεσα σε 484 ετεροφυλόφιλες γυναίκες, που πήραν μέρος στην έρευνα του Πανεπιστημίου του Boise State, το 60% ελκύονταν σεξουαλικά από άλλες γυναίκες. Ένα 45% είχε φιλήσει γυναίκα και ένα 50% είχε φαντασιώσεις με λεσβιακό σεξ.


5 πράγματα που δε γνωρίζατε.. για τον γυναικείο αυνανισμό!

Αν και οι άνδρες μπορεί να αστειεύονται και να πειράζονται μεταξύ τους για τη σόλο σεξουαλική τους δραστηριότητα, οι γυναίκες είναι τυπικά λιγότερο διαχυτικές για την αυτο-ικανοποίησή τους.

Με πολύ στενή τους φίλη, κάποιες μπορεί να συγκρίνουν τη γνώμη τους διακριτικά για τον καλύτερο δονητή ή την αποβολή του στρες που η μοναχική αυτή πράξη μπορεί να επιφέρει.

Ο γυναικείος αυνανισμός γενικά δεν...
είναι συνηθισμένο θέμα συζήτησης ανάμεσα σε φίλες. Ίσως όμως θα έπρεπε να είναι, λένε οι σεξοθεραπευτές, οι οποίοι τονίζουν πως ο γυναικείος αυνανισμός μπορεί να έχει οφέλη και στην υγεία και στις σχέσεις.

Νέα έρευνα:Πρέπει να κάνουμε ΣΕΞ, διευρύνει τον εγκέφαλο μας!

Νέα έρευνα:Πρέπει να κάνουμε ΣΕΞ, διευρύνει τον εγκέφαλο μας!
Σας αρέσει το σεξ; Η σωστή απάντηση είναι "και σε ποιον δεν αρέσει;" Που να δείτε τώρα με τη νέα έρευνα πως θα σας αρέσει!

Νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική έδειξε πως όσο πιο συχνά κάνουμε σεξ, τόσο πιο πολύ «ανοίγει» ο εγκέφαλος μας.


Άνοιξαν μόνοι τους την «πόρτα της κόλασης» που τους περιμένει......

3745057994_e3e13fab4d_z
Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Βρίσκονται σε πανικό. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η απόφαση για… απόδοση κατηγορίας επί εσχάτης προδοσίας στην «Χρυσή Αυγή». Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, αλλά είναι τραγέλαφος και ουσιαστικό άνοιγμα της πόρτας που οδηγεί στην κόλαση, η αλλαγή πλεύσης από την «κατηγορία» στην «Χρυσή Αυγή» περί «εγκληματικής οργάνωσης» (αν ήταν τέτοια, θα είχαν ήδη συλληφθεί όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη της οργάνωσης) στην νέα κατηγορία περί «εσχάτης προδοσίας».

Και είναι φυσικά αστείο να κατηγορούν οι ένοχοι απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας της χώρας (μέχρι και ο προϋπολογισμός της χώρας «εγκρίνεται» από ξένους), οι άνθρωποι που συναίνεσαν στην είσοδο και στην λειτουργία νόμων που διαλύουν την οικονομία (τα περί success story αποτελούν το πρελούδιο ενός ενοχικού καθεστώτος που γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το αύριο), διαλύουν τις κρατικές δομές και υποδομές, διαλύουν την κοινωνία και εκθέτουν σε τεράστιους εθνικούς κινδύνους το σύνολο της χώρας.


Ταυτόχρονα, είναι απολαυστική η παρατήρηση της μη ικανότητας (ή επάρκειας) πολιτικής αντιμετώπισης του φαινομένου της «Χρυσής Αυγής», από ένα πλήθος «ειδημόνων» που γνωρίζουν πολύ καλά πώς να επιτίθενται στην χώρα, αλλά δεν έχουν ιδέα πώς να την προστατεύσουν από ένα κόμμα το οποίο χαρακτηρίζουν ως φασιστικό, ναζιστικό, παγανιστικό και εσχάτως προδοτικό!

Έκθεση του ΔΝΤ βάζει "φωτιές" στην κυβέρνηση - Απαιτεί νέα μέτρα 6,7 δισ. ευρώ, θεωρεί δεδομένο το κούρεμα - Ούτε μισό ευρώ πλεόνασμα



- Σύμφωνα με την έκθεση οι χρηματοδοτικές ανάγκες σε 25,1 και 18,6 δισ. ευρώ αντίστοιχα το 2015 2016
- Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ξεκαθαρίζει πως τα νέα μέτρα θα είναι της τάξεως των 6,7 δισ. ευρώ
- Η τρόικα είχε ήδη αναφέρει πως νέα μέτρα θα απαιτηθούν παρά τις αντίθετες δηλώσεις Σαμαρά και Στουρνάρα
- Αναλυτές αναφέρουν πως ίσως με αυτή την έκθεση το ΔΝΤ προσπαθεί να πιέσει τους Ευρωπαίους


Ο Στουρνάρας ειρωνευέται ζευγάρι που έκανε έκτρωση επειδή έμειναν άνεργοι (video)

Στουρνάρας: Νέο δάνειο δεν σημαίνει νέο μνημόνιο



«Είναι αστείοι, άξιοι της τύχης τους» Τάδε Έφη ο Γιάννης Στουρνάρας 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ – ΗΤΑΝ “ΣΥΜΒΟΥΛΗ” ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ;
 
Σοβαρά ερωτηματικά προκαλεί έγγραφο της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με το οποίο αφαιρούν από το ΣΔΟΕ τον έλεγχο μεγάλων και σημαντικών υποθέσεων (π.χ. λίστα LAGARDE, λίστα Λουξεμβούργου, ακίνητα Λονδίνου κ.λ.π.) και με τον κίνδυνο παραγραφής, μεταφέρουν τον έλεγχο στις εφορίες! Το AvantiPopoloGR παρουσιάζει το επίμαχο έγγραφο.

Και μέσα στο μπάχαλο με την Χρυσή Αυγή, ο Βενιζέλος -στα μουλωχτά – “βόλεψε” και την Καϊλή…


images

Ο αντιπρόεδρος κυριολεκτικά “δεν παίζετε”…
Αφού μέσα στην αναμπουμπούλα και τον ποταμό αποκαλύψεων για την “Χρυσή Αυγή”, δημοσιεύματα τον εμφανίζουν (κυριολεκτικά στα μουλωχτά) να έβαλε  το… χεράκι του για την “αποκατάσταση” της τέως βουλευτού Θεσσαλονίκης, και πολιτικής του φίλης, κ. Εύας Καϊλή. 


Έκθεση-βόμβα για το χρέος




Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την έκθεση

Για δημοσιονομικό κενό στα μέσα του επόμενου έτους προειδοποιεί το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους με έκθεσή του υπό τον τίτλο «Το δημόσιο χρέος μετά το τέλος του μνημονίου».

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς εκτιμάται ότι θα υπάρξει αδυναμία εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους (χρηματοδοτικό κενό).

Βρετανία: «Θωρακίζονται» οι τράπεζες για χρεοκοπία ΗΠΑ

Ορισμένες βρετανικές τράπεζες βρίσκονται σε συζητήσεις με τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές και καταρτίζουν εσωτερικά σχέδια για τους χειρισμούς που θα γίνουν στην περίπτωση που οι ΗΠΑ δεν καταφέρουν τελικά να αυξήσουν…το όριο δανεισμού τους, μεταδίδει η WSJ.


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΩΣ ΛΑΟ & ΧΩΡΑ




Αύξηση του ΦΠΑ στο ηλεκτρικό ρεύμα, το φυσικό αέριο και στον ειδικό φόρο κατανάλωσης για το πετρέλαιο κίνησης ζητά η Κομισιόν από την Ελλάδα. Η νέα αυτή αξίωση, όπως διατυπώνεται στην έκθεση για τις τάσεις της φορολογίας στην Ε.Ε., 
αποδεικνύει πώς οι άνθρωποι θέλουν να μας «ρουφήξουν» το αίμα και να μας τελειώσουν ως λαό. Και το χειρότερο είναι πώς έχουμε κυβέρνηση υποτελών που θεωρεί πως θα σώσει τους Έλληνες εκτελώντας τις εντολές των δανειστών.


Αλλάζουν τα κριτήρια για το επίδομα ανεργίας


Αλλάζουν και πάλι τα κριτήρια για το επίδομα ανεργίας από την 01/01/2014 και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο για τους ανέργους να το λάβουν από τον ΟΑΕΔ.

ΟΑΕΕ... με τον μήνα


ΟΑΕΕ... με τον μήνα