Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

μουσουλμανοι καινε χριστιανουςΚαι αν όλες αυτές οι εικόνες σου μοιάζουν μακρινές, παραμυθένιες, αμφισβητούμενες και σε κάνουν να αδιαφορείς, κάποτε θα είναι αργά για σένα. 

Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης και κυρίως της Ελλάδας είναι ένα σχέδιο που ακόμη εσκεμμένα αγνοείς και εναποθέτεις τις ελπίδες σου σε αυτούς που φωνάζουν για την νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών.

Τότε δεν θα είναι πουθενά για να σε σώσει ο Τσίπρας, η Ρεπούση και το ΚΚΕ από την πηρά των μανιασμένων!

Οι επιθέσεις κατά χριστιανών στη Νιγηρία συνεχίζονται με αυξημένη βαρβαρότητα. Ακραίοι μουσουλμάνοι επιτέθηκαν και έκαψαν ζωντανούς 50 Χριστιανούς .
Όπως γνωστοποίησαν τα μέσα ενημέρωσης , σκοτώθηκαν πάνω από εκατό άτομα σε επιθέσεις σε 12 χωριά στην πολιτεία Plateau της Νιγηρίας . Την ευθύνη για τις επιθέσεις ανέλαβε η ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Boko Haram .
Όπως επιβεβαιώνεται από αρκετά πρακτορεία ειδήσεων , 50 Χριστιανοί , μέλη της Εκκλησίας του Χριστού , στο χωριό MASEHE μετά την επίθεση αναζήτησαν καταφύγιο στο σπίτι του πάστορα τους, όπου κάηκαν ζωντανοί .
Έχουν σκοτωθεί βάναυσα εκατοντάδες χριστιανοί , συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών “, δήλωσε ο Jerry Dajkst , μελος αμερικανικής ανθρωπιστικής οργάνωσης για διωκόμενους χριστιανούς ” Open Door ” (Open Doors ) , « σκοπός της οργάνωσης είναι να αποκλείσει το σύνολο της Νιγηρίας από τον νόμο της Σαρία . ”
Μερικοί Νιγηριανοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι τα μέλη της μουσουλμανικής φυλής Φουλάνη , που κατοικούσαν στη χώρα, βοηθούν τους Boko Haram στον διωγμό των Χριστιανών και για την ίδρυση ισλαμική κυριαρχία στη χώρα .
” Δεν πιστεύω ότι οι Boko Haram , από το πουθενά , επιτίθενται τα χωριά . Δεν μπορούσαν να το κάνουν χωρίς τοπική υποστήριξη και βοήθεια », δήλωσε ο Νιγηριανός δικαστική σύμβουλος Innocent Čukuvuma .
Οι πολίτες της Νιγηρίας έχουν επικρίνει την παθητική στάση της κυβέρνησης και κάλεσαν για μεγαλύτερη δέσμευση στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας της οργάνωσης Boko Haram.
Ο Ajo Pastor Oritsejafor , πρόεδρος της Χριστιανικής Ένωσης της Νιγηρίας , ζήτησε από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλή των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών να αναγνωρίσει επίσημα την Boko Haram ως τρομοκρατική οργάνωση κατά την οποία πρέπει να αγωνιστούμε σε διεθνές επίπεδο .
Το παρακάτω βίντεο περιέχει πάρα πολύ σκληρές εικόνες και σας παρακαλούμε εάν είστε κάτω των 18 ετών να εγκαταλείψετε το άρθρο.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου