Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ – ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΡΑΣΤΙΚΑ – ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ!

85ecde627bcd2f84578c18153d5f06d8Όλα τα κόμματα –ακόμα και το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ- εξέδωσαν ανακοινώσεις καταδίκης του μακελειού του Ν. Ηρακλείου. Φραστικής καταδίκης, για τα μάτια του κόσμου, γιατί κατά τα άλλα αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί του απίστευτου εγκλήματος. Τήρησαν, όμως, τα προσχήματα. Ωστόσο, υπάρχει στην χώρα ένας κορυφαίος παράγων, που αρνείται πεισματικά να καταδικάσει –έστω και φραστικά- το έγκλημα! Πρόκειται για τον πρόεδρο της δημοκρατίας («όλων των Ελλήνων», υποτίθεται…), Κάρολο Παπούλια!
Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που αμέσως μετά τη δολοφονία του Φύσσα εξέδωσε την παρακάτω φαρμακερή ανακοίνωση:

«Ο αποτροπιασμός για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα είναι αυτονόητος για κάθε δημοκρατικό πολίτη και η οδύνη δεν γίνεται να εκφρασθεί με λέξεις. Αυτό που, δυστυχώς, δεν είναι μέχρι τώρα αυτονόητο είναι ότι για την αντιμετώπιση του μίσους κατά της δημοκρατίας δεν αρκεί η μετάθεση ευθυνών, απαιτείται ανάληψη ευθυνών  – και άμεση. Η θεσμική εγρήγορση και η κοινωνική αφύπνιση είναι αναγκαίοι όροι, όσο και η πολιτική αποφασιστικότητα στην καταπολέμηση ενός αποκρουστικού φαινομένου. Έχουμε όλοι καθήκον να μην αφήσουμε ανοιχτούς δρόμους στο φασισμό, ούτε καν μια χαραμάδα. Τα μέσα υφίστανται. Η πατρίδα μας έχει ισχυρή δημοκρατική παράδοση και ένα φωτεινό παρελθόν αγώνων για την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της ελευθερίας».

Να υποθέσουμε ότι η μη καταδίκη του φρικαλέου εγκλήματος που έχει συνταράξει το Πανελλήνιο, σημαίνει ότι (σιωπηρώς) το επιδοκιμάζει; 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου