Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Η «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ» ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1369104_333697193442257_1834076083_nΟ ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς, επισκέπτεται στις 23 και 24 Νοεμβρίου την πόλη της Θεσσαλονίκης , για να πραγματοποιήσει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, διήμερο σεμινάριο «Συναισθηματικής Διαλεκτικής».
Αυτή θα είναι η τρίτη φορά, μέσα σε έναν χρόνο, που ο γνωστός ηθοποιός έρχεται στην πόλη για να διδάξει την συγκεκριμένη μέθοδο.

Πρόκειται για την μέθοδο υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης, που διδάσκει εδώ και εννέα χρόνια με απόλυτη επιτυχία στην Αθήνα, αλλά και που έχει διδάξει σε περισσότερους από 20 Δήμους, Συλλόγους και ομάδες, σε Ελλάδα και Κύπρο, την τελευταία διετία. Μετά την επιστροφή του από το Λος Άντζελες, όπου παρακολούθησε ο ίδιος μια σειρά σεμιναρίων πάνω στη σωστή διαχείριση κι έκφραση συναισθημάτων, έρχεται να διδάξει στους μαθητές του νέες τακτικές και μεθόδους.
DSC_2191 b.jpg
Η «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ»είναι μια βιωματική μέθοδος που αναδεικνύει τη δυναμική των συναισθημάτων μέσα από λόγο-διάλογο, ανακαλύπτοντας τη «θερμή» και ουσιαστική επικοινωνία, μέσα από την αλληλεπίδραση των 5 αισθήσεων.
 Στο μάθημα διδάσκεται:
 Υποκριτική – Στοιχεία Αυτοσχεδιασμού – Γλώσσα Σώματος – Σωστή Επικοινωνία -Σκηνική Παρουσία – Ορθοφωνία – Θεατρικό Παιχνίδι – Διαχείριση Συναισθημάτων
 Η μέθοδος αυτή δεν απευθύνεται μόνο σε μελλοντικούς ηθοποιούς, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να βιώσουν τη μαγεία των ρόλων και της εσωτερικής αναζήτησης και ανάπτυξης.
 Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε το 6946 105 520, κα Ρίζου Σοφία.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 40 ΕΥΡΩ, 30 ΕΥΡΩ (ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ,ΦΟΙΤΗΤΕΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου