Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Facebook app και Messenger app, έρχονται αλλαγές σε iOS7, iPhone και iPad

Facebook app και Messenger app, έρχονται αλλαγές σε iOS7, iPhone και iPad
Σημαντικές αλλαγές ετοιμάζει το Facebook για τα δύο apps στο iOS 7. Τα νέα Facebook app και Facebook Messenger apps θα αλλάξουν εμφάνιση και λειτουργικότητα πολύ σύντομα.

Η σημαντικότερη αλλαγή, εκτός από τις αισθητικές βελτιώσεις στο Facebook app, έρχεται με την μορφή του Graph Search. Πλέον όλοι οι χρήστες του Facebook από smartphones και tablets θα μπορούν να ψάχνουν και να βρίσκουν με έξυπνο τρόπο ό,τι πληροφορία τους αφορά. Φίλους που μένουν στο San Francisco, εστιατόρια που έχουν φάει οι φίλοι των φίλων μου, bar που έχουν κάνει like οι φίλοι μου κλπ.
Σημαντικές είναι και οι βελτιώσεις που θα γίνουν στο Messenger app. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μοιάζει αρκετά με το Messages app του iPhone και iPad με αλλαγές στον τρόπο που εμφανίζονται οι διαθέσιμοι φίλοι online αλλά στην αποστολή των μηνυμάτων.
Τα νέα apps δοκιμάζονται αυτή την περίοδο εσωτερικά στο Facebook και αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα για το ευρύ κοινό. Η προσθήκη του Graph Search σε mobile και η βελτίωση της αποστολής μηνυμάτων στο Messenger είναι σημαντικά νέα χαρακτηριστικά όσο το Facebook προσπαθεί να βοηθήσει και να εκμεταλλευτεί την τεράστια βάση χρηστών σε smartphones και tablets.
[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου