Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Στα ίχνη των «χορηγών» της Χρυσής Αυγής το ΣΔΟΕ


Τα στελέχη της ΧΑ δεν αρνούνται ότι είχαν προτάσεις και ότι δέχονταν μικρές χορηγίες από μικρότερους επιχειρηματίες στην Αθήνα και την επαρχία.


Τα ίχνη των αφανών χρηματοδοτών της Χρυσής Αυγής, προσπαθεί να εντοπίσει το ΣΔΟΕ, ενώ σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής την περασμένη Παρασκευή έγινε κρίσιμη σύσκεψη στο γραφείο των ανακριτών για το θέμα.

«Μέχρι τώρα γνωρίζαμε έναν φανερό χρηματοδότη, το κράτος, που είχε καταβάλει στο κόμμα περί τις 500.000 ευρώ. Αν προστεθεί στο ποσό 200 – 250.000 από τις κρατήσεις στους μισθούς των βουλευτών που είχε επιβάλει ο Μιχαλολιάκος, φτάνουμε στις 750.000 ευρώ» λέει πηγή που γνωρίζει καλά το αντικείμενο της έρευνας. «Απέναντι στο ποσό αυτό πρέπει να αντιπαραβάλλει κανείς έξοδα που προσεγγίζουν τα 2 – 3 εκατ. ευρώ» προσθέτει.

Τα στελέχη της ΧΑ δεν αρνούνται πάντως ότι είχαν προτάσεις και ότι δέχονταν μικρές χορηγίες από μικρότερους επιχειρηματίες στην Αθήνα και την επαρχία. 

Στο μεταξύ, την Τετάρτη συνεδριάζει η Βουλή για το θέμα της άρσης της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα, Παναγιώταρου, Αλεξόπουλου και Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες
, είναι πολύ πιθανό να ασκηθούν διώξεις και σε άλλους βουλευτές και στελέχη της ΧΑ.

Tη Δευτέρα απολογείται στην ανακρίτρια Πειραιά ο χρυσαυγιτης συνοδηγός του Ρουπακιά που κατηγορείται για άμεση συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα.

Πηγή: http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου