Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Πόσο Ψυχάρης είσαι;


Βλέπω και ξαναβλέπω το παρακάτω video και αναρωτιέμαι αν έχω χαζέψει, αν το μυαλό μου αδυνατεί για κάποιο λόγο να δεχθεί όλες τις πληροφορίες που του δίνουν. Προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. 
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Ψυχάρης ζητάει χθες τον λόγο στη Βουλή και μάλιστα «επί του προσωπικού» κατά τη διάρκεια μιας ψηφοφορίας για την άρση της ασυλίας κάποιων βουλευτών.

Στο προεδρείο βρίσκεται ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης ο οποίος επίσης προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία κι έχει κατηγορηθεί για πολλά, σίγουρα όμως όχι για μη ευνοϊκή κοινοβουλευτική μεταχείριση των βουλευτών του κόμματος του.
Αφού λοιπόν παραπλανά το προεδρείο και παίρνει τον λόγο, ο Ανδρέας Ψυχάρης ξεκινά μια τοποθέτηση για τη Χρυσή Αυγή(!) και καταλήγει λέγοντας ότι «δεν μπορώ τόσο εγώ όσο και όσοι υπηρετούμε τη Δημοκρατία, την παρουσία δολοφόνων στην αίθουσα». Ο κ. Μαρκογιαννάκης εκνευρίζεται και δικαίως του αφαιρεί το λόγο.



Μπορεί πραγματικά να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς έκανε αλλά και τι ήθελε να κάνει ο κ. Ψυχάρης; Του είπε κάποιος επικοινωνιολόγος «πες οπωσδήποτε κάτι για την Χρυσή Αυγή όταν θα σου δοθεί η ευκαιρία» και είδε φως και μπήκε εκείνη τη στιγμή στην αίθουσα της Βουλής; Ή μήπως ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη δεν…βρήκε ένα βήμα στα ΜΜΕ να κάνει το κομμάτι του κι αναγκάστηκε να εκτεθεί με αυτόν τον τρόπο;
Με αυτούς τους βουλευτές θα πάμε μπροστά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου