Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Το ΠΑΣΟΚ καταλογίζει στον Στουρνάρα προσωπικά μικροπολιτικά παιχνίδια

Το ΠΑΣΟΚ καταλογίζει στον Στουρνάρα προσωπικά μικροπολιτικά παιχνίδια
Μενού… Στουρνάρα περιελάμβανε η σύσκεψη του ΚτΕ του ΠΑΣΟΚ που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι. Οι μετέχοντες βουλευτές δεν μίλησαν και με τα… καλύτερα λόγια για τον υπουργό Οικονομικών στον οποίο καταλόγισαν «προσωπικά μικροπολιτικά παιχνίδια» με αφορμή τις διαρροές του υπουργείου Οικονομικών στο θέμα του πετρελαίου θέρμανσης.

Ρεπορτάζ: Άγγελου Μόσχοβα
Κάποιοι σχολίασαν μάλιστα ότι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς έστειλε ηχηρό μήνυμα στον κ. Στουρνάρα, επιλέγοντας τον αναπληρωτή υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα να στείλει το αίτημα στην τρόικα, για μείωση του φόρου…
Επιπλέον, στο ΚτΕ του ΠΑΣΟΚ μπήκαν… κόκκινες γραμμές στη διαπραγμάτευση με την τρόικα με αφορμή την έκθεση του ΔΝΤ. «Η διαπραγμάτευση με την τρόικα πρέπει να διασφαλίζει , αυτό που διακηρύσσει ο πρωθυπουργός, δηλαδή όχι νέα μέτρα» ήταν το μήνυμα που πέρασαν, με τους βουλευτές να ξεκαθαρίζουν ότι δεν προτίθενται να ψηφίσουν νέα δημοσιονομικού χαρακτήρα μέτρα.
Αργά απόψε έχει προγραμματισθεί νέα σύσκεψη των επιτελών της Χαριλάου Τρικούπη για να καταλήξουν στη στάση που θα τηρήσουν στο θέμα με το φόρο ακινήτων, καθώς ζητούν μείωση του τελικού στόχου κατά 200 εκατομμύρια ευρώ.
Πηγή: KoolNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου