Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

4 Κόλπα για να φαίνεται το στήθos σας μεγαλύτερο με φυσικό τρόπο

Όλες ξέρουμε ότι το πλούσιο μπούστο είναι ένα δυνατό σημείο στη γυναίκα. Είναι σίγουρο ότι οι περισσότερες από εμάς θέλουμε να αποκτήσετε πλουσιότερο μπούστο.


Να πως θα τα καταφέρετε:





1. Ιριδίζουσα πούδρα 
Προμηθευτείτε μια ιριδίζουσα πούδρα λίγο πιο σκούρα από το χρώμα του δέρματος σας.  Με τη βοήθεια ενός μεγάλου φαρδιού πινέλου μακιγιάζ, θα πάρετε μια ποσότητα από την πούδρα, θα φυσήξτε το πινέλο για να φύγει η παραπανίσια ποσότητα πούδρας και θα κάνετε μια κάθετη γραμμή ανάμεσα στα στήθη σας. Με αυτό το κόλπο δίνεται βάθος και κάνετε το μπούστο σας να μοιάζει πλουσιότερο.

2. Να φοράτε το σωστό σouτιέν 
Δύο είναι εδώ τα βασικά στοιχεία για την επιλογή του σωστού σouτιέν :

α. το σωστό νούμερο
Επιλέξτε το σωστό νούμερο στο σouτιέν σας, ώστε να είναι άνετο το στήθos, να μην είναι όμως ούτε χαλαρό, ούτε σφιχτό.  Θα πρέπει να το αγκαλιάζει σωστά και να το ανασηκώνει.  Πάντα πριν την αγορά να δοκιμάζετε τον στηθόδεσμο και να φροντίζετε να εφαρμόζει τέλεια στο στήθos σας. Για να είναι τέλεια η εφαρμογή α πρέπει το στήθos να γεμίζει τις θήκες του σouτιέν, να μην “σακουλιάζει” κάτω από τις μασχάλες και οι τιράντες να μην είναι ούτε χαλαρές ούτε και να πιέζουν και να αυλακώνουν το δέρμα στους ώμους. Αφιερώστε χρόνο στην επιλογή του σouτιέν σας και επισκεφθείτε ένα κατάστημα εσωρούχων στο οποίο θα πάρετε βοήθεια (μην επιλέξετε τα απρόσωπα πολυκαταστήματα).

β. σouτιέν που μεγαλώνει το στήθos
Ο καλύτερος τύπος σouτιέν για όσες γυναίκες θέλουν μεγαλύτερα στήθη είναι τα λεγόμενα Push-up σouτιέν.  Αυτά έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ωθούν το στήθos προς τα επάνω. Επίσης υπάρχουν και τα σouτιέν που είναι ενισχυμένα (γεμισμένα) είτε με αφρό, είτε με τζελ, είτε με αέρα.  Αυτά τα σouτιέν πραγματικά δείχνουν τουλάχιστον ένα νούμερο μεγαλύτερο το στήθos σας...

3. Στητό κορμί 
Η σωστή στάση του σώματος μας – κεφάλι ψηλά, ώμοι προς τα πίσω, στήθos προς τα εμπρός – προβάλουν το στήθos μας και το δείχνουν πιο μεγάλο. Άμα καμπουριάζουμε, το στήθos φαίνεται σαφώς μικρότερο. Δοκιμάστε να κάνετε γιόγκα, πιλάτες  και να κολυμπάτε πολύ.  Αυτά είναι τα είδη της γυμναστικής που σας βοηθάνε να ενισχύσετε τους μύες σας και να διορθώσετε τη στάση του κορμού σας.

 4. Φοράτε ρούχα που τονίζουν το ντεκολτέ 
Τα ρούχα που τονίζουν το ντεκολτέ είναι αυτά που τελειώνουν με δαντέλες, βολάν,  τύπου «τσαλακωμένο ύφασμα» κ.τ.λ.  Επίσης, αποφύγετε τα πολύ στενά ρούχα με βαθιά ντεκολτέ γιατί με αυτά είναι δύσκολο να καμουφλαριστεί το μικρό στήθos
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου