Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Οι 10 top φαντασιώσεις των γυναικών στο κρεβάτι

Οι 10 top φαντασιώσεις των γυναικών στο κρεβάτιΤο σeξ εκτός από φυσική ανάγκη, ορμόνες και χημεία, είναι και «παιχνίδι του μυαλού». 

Μην προσπαθήσεις, λοιπόν, να βάλεις φρένο σε όσα σου προκαλούν σεξου@λική διέγερση. 
 

Οι 10 κορυφαίες:
 





Θέλεις τον «αφέντη» σου: Θέλεις να σε μεταχειριστεί σα να είσαι «κακό κορίτσι». Μην μου πεις ότι δεν σου άρεσε όταν σε έβαλε κάτω με το «έτσι θέλω», ενώ εσύ αντιστεκόσουν σθενερά; Ο ρόλος της «σκλάβας του έρωτα» είναι μια top φαντασίωση, αρκεί να μη ξεπεράσει κάποια όρια και να μη σου γίνει συνήθεια.
 
Θέλεις να είσαι εσύ η «αφέντρα»: Έχεις κι εσύ την ανάγκη να τον βάλεις κάτω με σθένος, να τον κάνεις «δούλο» , να τον τιμωρείς γιατί δεν ικανοποιήσε τις επιθυμίες σου. Kinky στολή και μαστίγιο απογειώνουν τη φαντασίωση αυτή. 
 
Θέλεις να βλέπεις ή θέλεις να σε βλέπουν: Η ηδονοβλεπτική διάθεση, όταν δεν είναι «αρρωστημένη», μπορεί να λειτουργήσει πολύ ερεθιστικά. Η αίσθηση ότι κάποιος μπορεί να σε παίρνει μάτι ή όταν εσύ κρυφοκοιτάς τον γείτονα στις ερωτικές του συνευρέσεις, είναι κάτι που μπορεί να έχεις σκεφτεί (αν όχι κάνει). Επίσης, η αίσθηση ότι μπορεί κάποιος να σε πιάσει στα πράσα, ανεβάζει εξίσου την ανδρεναλίνη.
 
Το sεx με περισσότερους από έναν παρτενέρ: Πολλοί το έχουν φαντασιωθεί, λίγοι το έχουν κάνει. Οι άντρες συνήθως θέλουν δυο γυναίκες στο κρεβάτι τους, εσύ πάλι δύο άντρες.
 
To sεx με γυναίκα: Πολλές είναι εκείνες που λένε ότι «με τη Monica Bellucci ακόμα και εγώ θα πήγαινα στο κρεβάτι». Το sεx με μια γυναίκα δεν σε κάνει λεσβία.
 
Το sεx με τον «πρώην»: Ονειρεύεσαι τη στιγμή που θα σου χτυπήσει το κουδούνι, θα μπει μέσα, θα σε έπιανε με πάθος και θα σε οδηγούσε στο κρεβάτι. 
 
Το sεx με έναν «ιππότη»:Πολλή ρομαντική φαντασίωση. Το sex με κάποιον που θα σου φερθεί τόσο τέλεια, που δεν θα προλάβεις να εκφράσεις τι φαντασιώνεσαι, γιατί θα το έχει ήδη κάνει!
 
Το sεx σε περιέργα μέρη: Ξέχνα το sεx στην παραλία. Είναι κλασικό και το φαντασιώνονται πολλοί. Υπάρχουν δημόσιοι χώροι που μπορείς να μη γίνεις αντιληπτός. Στο γραφείο, στο ασανσέρ, στην ταράτσα, στο πάρκινγκ κ.ά.
 
Το να παίξεις ρόλους: Εδώ κολλάει αυτό που λένε οι  άντρες ότι θέλουν τις γυναίκες «που…» στο κρεβάτι.. Με την κατάλληλη αμφίεση και την ανάλογη συμπεριφορά, θα ικανοποιήσεις και τη δική σου και τη δική του φαντασίωση. Επίσης, ο ρόλος της στριπερ είναι καλός (της νοσοκόμας είναι πια πολύ μπανάλ).
 
Sεx toys: Μην τα φαντασιώνεσαι απλά. Φέρτα κιόλας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου